SK 13
Opis
150-200°C **
IDEÁLNY PRE: briošky, croissanty, koláče z piškótového cesta, pudin-
gy, krémy. Táto funkcia využíva horné aj spodné ohrievacie články. Rúru
približne 10 minút predhrievajte.
150-230°C **
IDEÁLNY PRE: krehké pečivo, sušienky, koláče, plnené a dusené. Túto
funkciu používajte na pečenie rôznych jedál súčasne v jednej alebo viac-
erých poličkách. Teplo sa distribuuje lepšie a lepšie preniká do potravín,
vďaka čomu sa skracuje čas predhrievania a pečenia. Pri pečení viac-
erých potravín súčasne pečte približne o 10 minút dlhšie.
-
IDEÁLNY PRE: gratinované jedlo, grilované mäso, ryby, zeleninu.
Táto funkcia používa iba horný ohrievací článok a môžete nastaviť úroveň
grilu. Používajte so zatvorenými dvierkami. Biele mäso umiestňujte ďalej
od grilu. Mäso a rybie lé môžete umiestniť na úroveň, pod ktorou je plech
na odkvapkávanie. Predhrievajte 5 minút.
Ak je zvolená táto funkcia, nie je možné nastaviť odložený štart s časom
štart / stop.
ventilátor
170-230°C **
IDEÁLNY PRE: koláče.
Spodný ohrievací článok sa používa s ventilátorom, ktorý cirkuluje
vzduch vo vnútri rúry. Zabraňuje vysychaniu a podporuje proces kysnu-
tia pre dosiahnutie dokonalého výsledku.
180-200°C **
IDEÁLNY PRE: pizzu, focacciu, lazane.
Táto funkcia lepšie distribuuje teplo vďaka kombinácii ventilátora a
ohrievacích článkov, čo zaručuje rovnomerné opečenie.
150-200°C **
(len ak sa tam nachádza)
Horné aj spodné ohrievacie telesá sa zapnú pomocou vody vo vnútri
dutiny na vytvorenie pary. Do dutiny je potrebné pridať 150 ml vody a
otáčaním gombíka dosiahnuť tento homogénny výkon varenia.
170-230°C **
(len ak sa tam nachádza)
Spodné ohrievacie teleso sa používa s ventilátorom, ktorý cirkuluje vzduch
vo vnútri rúry. Na vytvorenie pary j e p otrebné p ridať 1 50 m l v ody d o d utiny
a o točiť g ombík n a t úto funkciu. Možnosť pary spolu so spodným ohrevom
a ventilátorom zaisťuje dokonalé kysnutie a uvarenie chleba.
-
180-200°C **
(len ak sa tam nachádza)
Ak zvolíte túto funkciu, dolné a horné vykurovacie teleso spolupracujú s
ventilátorom pre rovnomerné varenie na všetkých úrovniach. Do dutiny
je potrebné pridať 150 ml vody a otáčať gombíkom na túto funkciu.
Tento spôsob varenia zvýrazňuje jemnosť a chuť každého jedla, najmä
pečeného a červeného mäsa.
Air Fry
gril+ventilátor*
200°
Táto funkcia je ideálna na pečenie na vzduchu a v kombinácii s
príslušenstvom zaisťuje, že vzduch dosiahne rovnomerne a v troch
rozmeroch prístup horúceho vzduchu k jedlu, čo umožňuje
chrumkavejší výsledok. Plytký podnos pod rovinou na zachytávanie
šťavy/omrviniek/…
* V závislosti od modelu rúry.
** Ideálna teplota pre navrhované potraviny.
*** Táto funkcia bola testovaná v súlade s normou EN 60350-1 na účely vyhlásenia o spotrebe energie a o energetickej triede..