POPIS SPOTREBIÈA
SK
I
CZ
H
BG
RO
I
F NL
E
P
GR N FIN
DK
GB
S
DPL
RUS
SK
A. Chladiaci priestor
1.
Ventilátor so iarovkou a
antibakteriálnym filtrom
2.
Mrieky
3.
Zásuvka na ovocie a zeleninu
3a.
Kontrola vlhkosti
3b.
Priehradka zásuviek na ovocie a
zeleninu
4.
Výrobný títok
5.
Priehradka
6.
Vyberate¾ná polica s driakom na f¾ae
7.
Priehradky na dvierkach
B. Priestor s nízkou teplotou
8.
Priestor na nádobku na ¾ad a/alebo na
zmrazovacie balíèky (v závislosti od
modelu)
9.
Vrchná zásuvka (priestor na
zmrazovanie)
10.
Koe na skladovanie mrazených
potravín a hlboko zmrazených potravín
11.
Priehradky na dvierkach mraziaceho
priestoru na pizzu alebo iné mrazené
potraviny s krátkou dobou skladovania
(v závislosti od modelu)
C. Ovládací panel
Poznámka:
Antibakteriálny filter zabezpeèuje, vïaka nepretritému odstraòovaniu baktérií z prúdiaceho vzduchu,
maximálny stupeò hygieny v chladnièke. Vyberte ho zo katule (v zásuvke na ovocie a zeleninu - prvok 3) a
vlote ho do mriekového driaka na zadnej stene chladiaceho priestoru (prvok 1)
Vymeòte ho kadých 6 mesiacov.
1.
Filter vyberte spolu s mriekou a vetko spolu vyhoïte.
2.
Filter a mrieku vymeòte za nové.
3.
Pokyny na výmenu sú priloené k filtru.
Tento druh filtra je k dispozícii v naich prevádzkach servisu.
-
Pouitie ventilátora
umoní lepiu distribúciu teplôt vnútri chladiaceho oddelenia a následne lepie
skladovacie podmienky pre potraviny.
Ventilátor nezakrývajte potravinami
.