Electrolux EVY6800ZOZ Recipe book

  • Ahoj! Prečítal som si príručku k mikrovlnnej rúre Electrolux. Som pripravený odpovedať na vaše otázky o používaní, receptoch a funkciách tejto rúry. Príručka obsahuje recepty na rôzne jedlá, od zeleniny po dezerty, a podrobne popisuje proces rozmrazovania a nastavenia automatických programov. Opýtajte sa ma čokoľvek!
  • Ako rozmraziť ryby v mikrovlnnej rúre?
    Aké kategórie receptov sú v príručke?
    Aká je výkonnosť mikrovlnnej rúry pri varení zeleniny?
    Ako pripraviť kuracie krídla v mikrovlnnej rúre?
SK Mikrovlnná rúra Kniha receptov
1. AUTOMATICKÉ PROGRAMY
VAROVANIE!
Pozrite si kapitoly ohľadne
bezpečnosti.
1.1 Automatické programy
Automatické programy obsahujú
optimálne nastavenia pre jednotlivé
druhy mäsa alebo iné recepty.
Receptový program (menu:
Sprievodca pečením) – Táto funkcia
používa pre pokrm vopred nastavené
hodnoty. Pokrm pripravte podľa
receptu z tejto knihy.
1.2 Kategórie
V ponuke Sprievodca pečením sú
pokrmy rozdelené do niekoľkých
kategórií:
Rozmrazovanie
Varenie/Roztápanie
Hydina/Mäso/Ryby
Koláč/Dusené/Zapek. jedlá
Dezerty
2. ROZMRAZOVANIE
2.1 Rozmrazovanie rýb
Zmrazené ryby položte na obrátený
tanier a tanier vložte do nejakej nádoby,
aby roztopená voda mohla odtekať tak,
aby neznečistila vnútro mikrovlnnej rúry.
Jedlo počas rozmrazovania pravidelne
kontrolujte a niekoľkokrát ho otočte. Pri
rozmrazovaní rýb opatrne oddeľte
jednotlivé kusy, ak k sebe primrzli.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
Po rozmrazení nechajte pokrm odstáť pri
izbovej teplote približne tak dlho, ako
trvalo rozmrazovanie.
2.2 Rozmrazovanie hydiny
Pokrm, ktorý chcete rozmraziť, položte
na obrátený tanier a tanier vložte do
nejakej nádoby, aby roztopená voda
mohla odtekať tak, aby neznečistila
vnútro spotrebiča.
Jedlo počas rozmrazovania pravidelne
kontrolujte a niekoľkokrát ho otočte.
Vystavené mastné časti, napríklad
stehná a krídelká zakryte alobalom.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
Po rozmrazení nechajte pokrm odstáť pri
izbovej teplote približne tak dlho, ako
trvalo rozmrazovanie.
2.3 Rozmrazovanie mäsa
Zmrazené mäso položte na obrátený
tanier a tanier vložte do nejakej nádoby,
aby roztopená voda mohla odtekať tak,
aby neznečistila vnútro spotrebiča.
Pokrm počas rozmrazovania pravidelne
kontrolujte a niekoľkokrát ho otočte.
Počas rozmrazovania pokrmu opatrne
oddeľte jednotlivé kusy mäsa, ak k sebe
primrzli.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
Po rozmrazení nechajte pokrm odstáť pri
izbovej teplote približne tak dlho, ako
trvalo rozmrazovanie.
2.4 Rozmrazovanie chleba
Chlieb položte na kuchynskú utierku na
tanier.
Chlieb počas rozmrazovania niekoľkokrát
otočte.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
Po rozmrazení nechajte pokrm odstáť pri
izbovej teplote približne tak dlho, ako
trvalo rozmrazovanie.
2
3. VARENIE/ROZTÁPANIE
3.1 Čerstvá zelenina
Nakrájanú zeleninu vložte do nádoby
vhodnej pre mikrovlnné rúry a prilejte
približne 50 ml vody. Pokrm zakryte
(vekom alebo potravinovou fóliou pre
mikrovlnné rúry).
Zeleninu počas varenia niekoľkokrát
otočte.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
Tip: Ak je zelenina veľmi chrumkavá,
nastavte nižšiu hmotnosť. Ak je zelenina
príliš mäkká, nastavte vyššiu hmotnosť.
3.2 Mrazená zelenina
Zmrazenú zeleninu vložte do nádoby
vhodnej pre mikrovlnné rúry a prilejte
približne 50 ml vody. Pokrm zakryte
(vekom alebo potravinovou fóliou pre
mikrovlnné rúry).
Zeleninu počas varenia niekoľkokrát
otočte.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
Tip: Ak je zelenina veľmi chrumkavá,
nastavte nižšiu hmotnosť. Ak je zelenina
príliš mäkká, nastavte vyššiu hmotnosť.
3.3 Dusená cibuľka
Cibuľku nakrájajte na prúžky a vložte do
nádoby vhodnej pre mikrovlnné rúry s 1
lyžicou masla alebo oleja. Pokrm zakryte
(vekom alebo potravinovou fóliou pre
mikrovlnné rúry).
Zeleninu počas varenia niekoľkokrát
otočte.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
3.4 Zemiaky v šupke
Zemiaky vložte do nádoby vhodnej pre
mikrovlnné rúry a prilejte približne 100 ml
vody. Pokrm zakryte (vekom alebo
potravinovou fóliou pre mikrovlnné rúry).
Zemiaky počas varenia niekoľkokrát
otočte.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
3.5 Ryža so zeleninou
Prísady:
200 g dlhozrnnej ryže
50 g divokej ryže
soľ a čierne korenie
1 malá červená paprika
400 ml vývaru
Po varení:
1 malá plechovka sladkej kukurice
(150 g)
Príprava:
Dlhozrnnú ryžu, divokú ryžu, soľ, korenie,
zeleninový vývar a vodu dajte do misy
jeden a pol hodiny pred varením.
Pripravte papriku, nakrájajte ju na malé
kocky, pridajte ju do ryže a potom uvarte.
Čas v spotrebiči: 40
Úroveň v rúre: 1
Po varení: Sceďte kukuricu a pridajte ju
do uvarenej ryže.
3.6 Rozpustenie čokolády
Čokoládu nakrájajte na kúsky a vložte do
misky. Pokrm zakryte (vekom alebo
potravinovou fóliou pre mikrovlnné rúry).
Čokoládu pri roztápaní niekoľkokrát
premiešajte.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
3.7 Roztápanie masla
Maslo nakrájajte na kúsky a vložte do
misky. Pokrm zakryte (vekom alebo
potravinovou fóliou pre mikrovlnné rúry).
Maslo pri roztápaní niekoľkokrát
premiešajte.
Čas v spotrebiči: závisí od hmotnosti
Úroveň v rúre: 1
SLOVENSKY 3
4. HYDINA/MÄSO/RYBY
4.1 Kuracie krídla
Prísady:
1 kg kuracích krídel
Marináda:
2 polievkové lyžice oleja
2 polievkové lyžice sójovej omáčky
1 polievková lyžica horčice
1 rozpučený strúčik cesnaku
rozmarín
tymian
čerstvo pomleté čierne korenie
kukuričný škrob
Príprava:
Zmiešajte olej, sójovú omáčku, horčicu,
cesnak a bylinky. Kuracie krídla pokryte
marinádou a nechajte marinovať 2 – 3
hodiny. Potom posypte trochou
kukuričného škrobu
Čas v spotrebiči: 25 minút
Úroveň v rúre: 2
Na spodok rúry položte nádobu vhodnú
do mikrovlnnej rúry, aby zachytávala
kvapky.
Po 10 minútach obráťte.
4.2 Kurča, 2 polovice
Prísady:
1 kg celého kurčaťa, rozpoleného
soľ
korenie
bylinky na ochutenie
olej na poliatie
Čas v spotrebiči: 30 minút
Úroveň v rúre: 2
Na spodok rúry položte nádobu vhodnú
do mikrovlnnej rúry, aby zachytávala
kvapky.
Po 15 minútach obráťte.
4.3 Sekaná s bylinkami
Prísady pre 4 porcie:
krajce chleba nakrájané na malé
kúsky a pokropené trochou teplej
vody
1 cibuľa, nadrobno nakrájaná a
osmažená na troche masla
1 rozpučený strúčik cesnaku
250 g mletého hovädzieho mäsa
250 g mletého bravčového mäsa
100 g pečeného teľacieho mäsa
1 vajce
1 čajová lyžička soli
korenie
paprika
1 polievková lyžica nasekanej
petržlenovej vňate
1 čajová lyžička najemno nasekaného
rozmarínu
1 čajová lyžička tymianových listov
4 plátky slaniny, navrch
Príprava:
Dobre premiešajte všetky prísady,
vytvarujte do bochníka a vložte do
ohňovzdornej nádoby vhodnej do
mikrovlnnej rúry. Prikryte plátkami
slaniny.
Čas v spotrebiči: 40 minút
Úroveň v rúre: 2
4.4 Rybie filé na smotane
Prísady pre 4 osoby:
400 g rybieho filé (pstruh potočný
alebo pstruh dúhový)
20 g oleja
250 g cibule, nakrájanej na krúžky
6 polievkových lyžíc smotany (kyslej)
červená paprika, sladká
citrón
soľ
Príprava:
V panvici osmažte cibuľu na oleji do
sklovita. Potom ju vložte do maslom
vymastenej zapekacej nádoby.
Očistite rybie filé, pokvapkajte ho
citrónom, posoľte a vložte do nádoby na
krúžky cibule. Smotanu dochuťte
paprikou a túto polevu vylejte na rybie
filé. Jemne posoľte.
Čas v spotrebiči: 12 minút
Úroveň v rúre: 1
Pokrm otočte po uplynutí polovice času
pečenia.
4
4.5 Dusený morský jazyk
Prísady:
4 filety z morského jazyka
šťava z polovice citróna
soľ, čerstvo pomleté čierne korenie
100 g mrazeného listového špenátu,
rozmrazeného
1 strúčik cesnaku
2 polievkové lyžice bieleho vína
50 ml smotany
1 vaječný žĺtok
Príprava:
Rybie filety pokvapkajte citrónovou
šťavou a ochuťte soľou a korením.
Špenát zbavte prebytočnej vody a
ochuťte cesnakom. Filety z morského
jazyka pokryte špenátom a zrolujte do
rolky. Vložte do maslom vymastenej
zapekacej nádoby tak, aby boli tenké
konce filiet zavinuté nadol. Rolky
pokvapkajte bielym vínom.
Vyšľahajte smotanu s vaječným žĺtkom a
mierne ju osoľte. Potom zmes lyžicou
naneste na rybacie rolky.
Čas v spotrebiči: 17 minút
Úroveň v rúre: 2
5. DUSENÉ/ZAPEKANÉ JEDLÁ
5.1 Zapečené zemiaky
Prísady:
1 000 g zemiakov
1 čajová lyžička soli, čierneho korenia
a muškátového orecha
2 strúčiky cesnaku
200 g nastrúhaného syra
200 ml mlieka
200 ml smotany
4 polievkové lyžice masla
Príprava:
Zemiaky očistite, nakrájajte na tenké
plátky, usušte a okoreňte.
Teplovzdornú zapekaciu nádobu vytrite
strúčikmi cesnaku a vymastite ju trochou
masla.
Polovicu okorenených zemiakových
plátkov rozložte na dno misy a posypte
ich strúhaným syrom. Zvyšok
zemiakových plátkov uložte do ďalšej
vrstvy a tú posypte zvyškom
nastrúhaného syra.
Druhý strúčik cesnaku rozpučte a
rozmiešajte s mliekom a smotanou.
Zemiaky polejte touto zmesou a zvyšok
masla vo vločkách rozložte po povrchu.
Čas v spotrebiči: 45 minút
Úroveň v rúre: 1
5.2 Zapekaná čakanka
Prísady:
8 stredne veľkých čakaniek
8 plátkov varenej šunky
30 g masla
1,5 polievkovej lyžice múky
150 ml zeleninového vývaru (z
čakanky)
5 polievkových lyžíc mlieka
100 g nastrúhaného syra
Príprava:
Rozpoľte čakanku a odstráňte horké
jadro. Potom ju dôkladne umyte a 15
minút povarte vo vriacej vode.
Vyberte časti čakanky z vody, opláchnite
ich v studenej vode a polovičky znovu
pospájajte. Každú z nich obaľte plátkom
šunky a umiestnite do vymastenej
zapekacej formy.
Roztopte maslo a pridajte múku. Rýchlo
osmažte, prilejte zeleninový vývar s
mliekom a priveďte do varu.
Do omáčky primiešajte 50 g syra a
zmesou polejte čakanku. Potom jedlo
posypte zvyškom syra.
Čas v spotrebiči: 19 minút
Úroveň v rúre: 1
5.3 Plnené canneloni
Ako predjedlo pre 4 osoby
Ako hlavný chod pre 2 osoby
Prísady:
1 cibuľa, pokrájaná nadrobno
SLOVENSKY 5
1 čajová lyžička margarínu
1 strúčik cesnaku
1 balenie mrazených špenátových
listov (300 g)
100 g nastrúhaného syra
1 plechovka paradajok (400 g)
10 trubičiek cannelloni (neuvarené)
instantný bujón
soľ
biele korenie
oregano
paprika
muškátový oriešok
Príprava:
V panvici osmažte cibuľu na margaríne.
Pridajte mrazený špenát, a keď sa
špenát roztopí, občas ho premiešajte.
Ďalej ho varte ešte približne 5 minút,
dochuťte 50 g strúhaného syra, bielym
korením, bujónom, rozpučeným
strúčikom cesnaku a muškátovým
orieškom. Priveďte do varu a varte ešte 3
– 4 minúty. Zmesou naplňte cannelloni.
Paradajkový základ vytvoríte tak, že
vylejete obsah plechovky do dlhej
zapekacej misy, paradajky popučíte
vidličkou a dochutíte soľou, bielym
korením, oreganom a paprikou.
Plnené cannelloni položte na
paradajkový základ a posypte zvyšným
syrom.
Čas v spotrebiči: 30 minút
Úroveň v rúre: 1
5.4 Plnené hríby
Prísady pre 3 osoby:
6 veľkých húb
1 polievková lyžica masla
soľ
korenie
citrónová šťava
1 malá mäsitá paradajka, nasekaná,
asi 150 g
1/2 zväzku petržlenovej vňate,
nasekanej
niekoľko lístkov bazalky, nasekanej
1 krajec bieleho chleba, rozdrobený
na kúsky
75 g syra gorgonzola, narezaného na
kocky
3 polievkové lyžice smotany
Príprava:
Huby očistite. Potom oddeľte hlúby a
nakrájajte ich na malé kocky. Osoľte a
okoreňte a pokvapkajte citrónovou
šťavou.
Ochutené hlúby húb zmiešajte s
mäsovou paradajkou, petržlenom,
bazalkou, chlebom, syrom gorgonzola a
smotanou, potom okoreňte a osoľte.
Naplňte hubové klobúky a vložte ich do
maslom vymastenej zapekacej nádoby.
Čas v spotrebiči: 15 minút
Úroveň v rúre: 1
5.5 Plnené paradajky
Prísady pre 2 osoby:
4 veľké paradajky, každá približne 300
g
1 malá cuketa, približne 80 g
60 g húb
1 šalotka
2 polievkové lyžice oleja
100 g uvarenej ryže
50 ml zeleninového bujónu
75 g mozzarelly
1 polievková lyžica nasekanej
petržlenovej vňate
soľ
čerstvo pomleté čierne korenie
Príprava:
Z každej paradajky odrežte vrchnú časť.
Pomocou čajovej lyžičky vyberte vnútro
paradajky a nechajte približne 1 cm
hrubý okraj. Paradajkovú dužinu
nejemno nakrájajte. Pripravte cuketu a
nakrájajte ju na kocky. Huby nakrájajte
na plátky. Ošúpte a následne najemno
nakrájajte šalotky.
V panvici zohrejte olej. Šalotky osmažte.
Pridajte cuketu a huby a krátko osmažte.
Pridajte ryžu, nakrájanú paradajku a
bujón a varte 5 minút. Mozzarellu
nakrájajte na malé kocky. Mozzarellu a
petržlen pridajte do ryže a osoľte a
okoreňte. Paradajky vyplňte ryžou a opäť
nasaďte paradajkové vršky. Paradajky
vložte do maslom vymastenej zapekacej
nádoby.
Čas v spotrebiči: 15 minút
Úroveň v rúre: 1
6
Pokrm otočte po uplynutí polovice času
pečenia.
5.6 Zeleninové špecle
Prísady pre 2 osoby:
250 g čerstvých špecle (halušky)
2 stredne veľké kusy stonkového
zeleru, približne 100 g
1 veľká mrkva, približne 150 g
1 polievková lyžica masla
50 ml bujónu
100 g smotanového syra alebo
smotanového syra s bylinkami (napr.
cantadou)
soľ
čerstvo pomleté čierne korenie
1/2 zväzku pažítky
30 g strúhaného syra, napr. sbrinz
alebo parmezán
100 ml smotany na varenie
Príprava:
Špecle vložte do maslom vymastenej
zapekacej nádoby.
Pripravte zeler a mrkvu a nakrájajte ich
na kocky. Nakrátko ich osmažte na
masle na panvici. Pridajte bujón, prikryte
a zeleninu povarte 5 minút. Potom varnú
nádobu odstavte. Vmiešajte smotanový
syr. Zeleninu osoľte a okoreňte.
Špecle polejte zeleninovou omáčkou.
Pokrm posypte pažítkou nastrihanou
nožnicami. Posypte strúhaným syrom a
pokvapkajte smotanou.
Čas v spotrebiči: 12 minút
Úroveň v rúre: 2
5.7 Zapekané zemiaky s
cuketou
Prísady pre 2 osoby:
250 g zemiakov
200 g cukety
soľ
čerstvo pomleté biele korenie
130 g miešaného strúhaného syra
(napr. zmes na pizzu)
1 malá plechovka sardel, 60 g
1 rozpučený strúčik cesnaku
1 šalotka, pokrájaná nadrobno
150 ml plnotučnej smotany
čerstvé bylinky (napr. bazalka,
majorán, oregano, tymian) alebo
sezónna zmes
trocha olivového oleja
Príprava:
Zemiaky ošúpte a nakrájajte natenko.
Umyte cukety a opatrne ich vysušte
kuchynskou utierkou. Nakrájajte na tenké
plátky. Zapekaciu nádobu vymastite
trochou olivového oleja.
Zmiešajte zemiaky a plátky cukety a
osoľte ich a okoreňte. Primiešajte 100 g
syra, cesnak a šalotky a uložte spolu so
sardelami do zapekacej nádoby.
Smotanu zmiešajte so zvyškom syra.
Pridajte nakrájané bylinky alebo sezónnu
zmes. Opatrne zmiešajte a lyžicou
rozložte po pokrme.
Čas v spotrebiči: 30 minút
Úroveň v rúre: 1
5.8 Zapekaný syr
Prísady pre 3 osoby:
8 krajcov bieleho chleba
100 ml bieleho vína
1 cibuľa, nakrájaná na tenké krúžky
100 g nastrúhaného syra (gruyere
alebo alpský syr)
400 ml mlieka
3 vajcia
soľ
čerstvo pomleté čierne korenie
muškátový orech, čerstvo nastrúhaný
100 g údenej slaniny nakrájanej na
kocky
40 g vločiek masla
1 zväzok pažítky
Príprava:
Chlieb nakrájajte diagonálne v oboch
smeroch na 32 trojuholníkov. Do plochej
zapekacej nádoby striedavo ukladajte
vrstvy chleba a krúžkov cibule.
Pokvapkajte bielym vínom.
Vyšľahajte syr s mliekom a vajcami.
Ochuťte podľa potreby a vylejte na
chlieb. Slaninu rovnomerne rozložte po
pokrme a posypte maslovými vločkami.
Pred podávaním pokrm posypte
pažítkou.
SLOVENSKY 7
Čas v spotrebiči: 30 minút
Úroveň v rúre: 2
5.9 Lasagne so šunkou
Prísady pre 2 – 3 osoby:
2 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa, pokrájaná nadrobno
300 g ošúpaných paradajok
nakrájaných na kocky (konzervované
paradajky)
300 g húb nakrájaných na plátky
1 lyžička sušených byliniek, napr.
oregano alebo tymian
soľ
čerstvo pomleté čierne korenie
200 g varenej šunky nakrájanej na
prúžky
300 g čerstvých alebo predvarených
plátkov lasagní
250 ml kyslej smotany
50 g strúhaného parmezánu
maslo na vymastenie
Príprava:
V panvici zohrejte olivový olej. Orestujte
hríby a cibuľu. Pridajte nakrájané
paradajky, posypte bylinkami a varte
približne 5 minút. Omáčku dochuťte
soľou a korením.
Nádobu na pečenie vymastite maslom.
Dno zakryte vrstvou plátkov lasagní.
Vytvorte striedavo vrstvy paradajkovej
omáčky, prúžkov šunky, smotany,
parmezánu a plátkov lasagní. Nakoniec
posypte parmezánom.
Čas v spotrebiči: 22 minút
Úroveň v rúre: 1
5.10 Dusený pór
Prísady pre 2 – 3 osoby:
500 g póru
250 g tvarohu (polotučného)
50 ml kyslej smotany
1 vajce
50 g nastrúhaného syra, napr.
parmezánu
1 strúčik cesnaku
soľ
čerstvo pomleté čierne korenie
2 – 3 plátky šunky
1 vrchovatá polievková lyžica
strúhanky
vločky masla
Príprava:
Pór nakrájajte na 1 cm hrubé krúžky a
varte 5 minút v osolenej vriacej vode.
Vylejte vodu a dobre sceďte. Šunku
nakrájajte na prúžky.
Zmiešajte tvaroh, kyslú smotanu, vajcia a
2/3 syra. Rozpučte cesnak a zamiešajte
ho do zmesi. Nakoniec pridajte pór a
šunku. Osoľte a okoreňte. Zmes
okamžite vložte do maslom vymastenej
zapekacej nádoby.
Zmiešajte zvyšok syra a strúhanky a
posypte po pokrme. Bohato posypte
maslovými vločkami.
Čas v spotrebiči: 20 minút
Úroveň v rúre: 1
6. DEZERTY
6.1 Marhuľový krém
Prísady pre 2 osoby:
250 g marhúľ
100 ml bieleho vína
2 – 3 polievkové lyžice cukru
150 g mascarpone alebo tvarohu
250 ml smotany
2 polievkové lyžice marhuľového
likéru alebo čerešňového brandy
Príprava:
Marhule zmiešajte v miske s bielym
vínom a cukrom a zvoľte program
Marhuľový krém. Nechajte vychladnúť.
Marhuľový kompót dôkladne vyšľahajte
alebo rozmixujte tyčovým mixérom. Do
pyré primiešajte po lyžiciach mascarpone
alebo tvaroh.
Zmes šľahajte, kým nestuhne a opatrne
ju zamiešajte do marhuľového krému.
Pridajte marhuľový likér alebo čerešňové
brandy, aby mal marhuľový krém jemnú
vôňu.
Krém uskladnite na chladnom mieste.
8
Čas v spotrebiči: 6 minút
Úroveň v rúre: 1
Po pečení:
Zohrejte marhuľový džem a rozotrite ho
po koláči pomocou štetca. Potom ho
nechajte vychladnúť. Zmiešajte práškový
cukor, škoricu a teplú vodu. Zmes
rozotrite na koláč. Hneď potom koláč s
polevou posypte mandľovými lupienkami.
6.2 Broskyne s Amarettom
Prísady pre 2 osoby:
4 polovice broskýň z konzervy
50 g sušienok amaretti
1 vrchovatá polievková lyžica cukru
(1)
1 polievková lyžica kakaového prášku
1 polievková lyžica Vin Santo
(talianske dezertné víno) alebo Grand
Marnier
vločky masla
100 ml kyslej smotany
1 polievková lyžica cukru (2)
Príprava:
Broskyne dôkladne sceďte a vložte do
maslom vymastenej zapekacej nádoby.
Polámte sušienky Amaretti a zmiešajte
ich s cukrom (1) a kakaovým práškom.
Pridajte víno Vin Santo, aby sa vytvorila
hustá pasta. Vytvarujte do 4 guličiek a
vložte do polovičiek broskýň.
Teplé broskyne podávajte s osladenou
kyslou smotanou (2).
Čas v spotrebiči: 4 minút
Úroveň v rúre: 1
*
SLOVENSKY 9
10
SLOVENSKY 11
www.electrolux.com/shop
867326857-A-102016
/