33
/ PREVÁDZKOVÉ REŽIMY RÚRY
SK
11
CCEELLEERRIISS ((RRýýcchhllee pprreeddhhrriieevvaanniiee))
(odporúčaná teplota
220000°°CC
, min. 75°C, max. 275°C)
•
Táto funkcia je vhodná pre jedlá, ktoré si vyžadujú predhrievanie rúry.
•
Vďaka tejto funkcii sa nastavená teplota dosiahne za minimálny čas.
RROOZZMMRRAAZZOOVVAANNIIEE
(odporúčaná teplota
3355°°CC
, min. 35°C, max. 75°C)
•
Pri rozmrazovaní jedál sa používa nízka teplota a rozháňanie vzduchu.
•
Ideálne pre jemné potraviny (ovocné koláče, krémové koláče atď.).
•
Mäsá, žemle atď. sa rozmrazujú pri teplote 50°C (mäsá položte na rošt s plechom
dole, aby sa zberala šťava, ktorá vzniká pri rozmrazovaní a nesmie sa konzumovať).
TTRRAADDIIČČNNÁÁ RRÚÚRRAA
(odporúčaná teplota
220000°°CC
, min. 75°C, max. 250°C)
•
Pri tomto pečení funguje vrchné a spodné ohrevné teleso.
•
Odporúča sa rúru predhriať.
SSOOLLEE PPUULLSSEEEE
(odporúčaná teplota
115500°°CC
, min. 75°C, max. 250°C)
•
Striedavé pečenie vrchným ohrevným telesom a pomocou ventilátora, ktorý rozháňa
vzduch.
•
Na spodnú vodiacu lištu položte rošt.
•
Odporúča sa pre jedlá s vysokým obsahom vody (koláč quiche, koláče so
šťavnatým ovocím…). Cesto bude odspodu dobre upečené. Odporúča sa na prípravu
kysnutého cesta (biskupský chlebík, brioška, bábovka...) a na nákypy, ktoré nebudú
zastavené hornou kôrkou.
MMIIEERRNNYY GGRRIILL
(odporúčaná teplota
223300°°CC
, min. 100°C, max. 275°C)
•
Pečie sa vrchným ohrevným telesom.
•
Odporúčajú sa pri grilovaní rebierok, klobások, plátkov chleba, kreviet položených
na rošte.
*
Upozornenie
Pri všetkých druhoch pečenia musia byť dvierka zatvorené.
*
Text použitý na energetickom štítku je v súlade s európskou normou EN 50304 a európskou smernicou
2002/40/ES.