33
/ PREVÁDZKOVÉ REŽIMY RÚRY
SK
SSIILLNNÝÝ GGRRIILL
(odporúčaná teplota
221100°°CC
, min. 100°C, max. 275°C)
•
Pečie sa vrchným ohrevným telesom.
•
Odporúčajú sa pri grilovaní rebierok, klobások, plátkov chleba, kreviet položených
na rošte.
GGRRIILL PPUULLSSEE
(odporúčaná teplota
119900°°CC
, min. 100°C, max. 250°C)
•
Pečenie pomocou vrchného ohrevného telesa a ventilátora, ktorý rozháňa vzduch.
•
Predhrievanie je zbytočné. Hydina a mäso sú šťavnaté a chrumkavé na všetkých
stranách.
•
Nádobu na zbieranie šťavy zasuňte do najnižšieho stupienka.
•
Odporúča sa pri hydine alebo pečenom mäse, aby sa hovädzie stehno a rebierka
rýchlo opiekli a dobre prepiekli. Aby bolo rybie filé šťavnaté.
TTUURRBBOO PPLLUUSS
(odporúčaná teplota
119900°°CC
, min. 75°C, max. 250°C)
•
Pri pečení je zapnuté ohrevné teleso umiestnené v zadnej časti rúry a ventilátor,
ktorý rozháňa vzduch.
•
Rýchle zvyšovanie teploty: Niektoré jedlá sa môžu vložiť do studenej rúry.
•
Odporúča sa pri bielom mäse, rybách a zelenine, aby boli príjemne mäkké.
TTRRAADDIIČČNNÁÁ RRÚÚRRAA PPUULLSSEE
(odporúčaná teplota
117755°°CC
, min. 75°C, max. 220°C)
•
Pri tomto pečení funguje vrchné a spodné ohrevné teleso a ventilátor, ktorý rozháňa
vzduch.
•
Odporúča sa pri koláčoch quiche, múčnikoch, šťavnatých ovocných koláčoch,
umiestnených na plechu, pokiaľ možno s teflonovou úpravou.
*
Text použitý na energetickom štítku je v súlade s európskou normou EN 50304 a európskou smernicou
2002/40/ES.
Upozornenie
Pri všetkých druhoch pečenia musia byť dvierka zatvorené.
CZ5700010 09/09
FFaaggoorrBBrraannddtt SSAASS,,
nájomník-správca – Zjednodušená akciová spoločnosť s kapitálom spoločnosti 20 000 000 eur Obchodný
register a register spoločností Nanterre 440 303 196.
*