IKEA FINSMAOVSB Recipe book

Typ
Recipe book
KULINARISK
FINSMAKARE
Kniha receptov
SK
Obsah
Tabuľky varenia 3
Automatické programy 17
Ryby/Morské Plody 21
Hydina 23
Mäso 24
Pečené Jedlá 28
Pizza/Slaný Koláč 32
Koláč 35
Chlieb/Pečivo 42
Vyhradzujeme si právo na zmeny bez predchádzajúceho upozornenia.
Tabuľky varenia
Čas pečenia
Čas pečenia závisí od typu pokrmu, jeho
konzistencie a objemu.
Spočiatku sledujte priebeh pečenia. Pri
používaní spotrebiča sami zistíte
najvhodnejšie nastavenia (varný stupeň, čas
pečenia, atď.) pre kuchynský riad, recepty
a množstvá, ktoré používate.
Postupujte najprv podľa pokynov na obale
výrobku. Ak tieto pokyny nie sú k dispozícii,
pozrite si tabuľky.
Teploty a časy pečenia uvedené
v tabuľkách sú iba orientačné.
Závisia od konkrétneho receptu,
množstva a kvality použitých
prísad.
Tipy pre špeciálne funkcie ohrevu rúry
Uchovať Teplé
Táto funkcia vám umožňuje uchovať jedlo
teplé. Teplota sa automaticky nastaví na 80
°C.
Ohrev Tanierov
Táto funkcia vám umožňuje nahriať taniere
a riad pred podávaním. Teplota sa
automaticky nastaví na 70 °C.
Na drôtený rošt rovnomerne umiestnite
taniere a riad nad seba. Použite prvú
úroveň v rúre. Po polovici času ohriatia
vymeňte ich miesta.
Kysnutie Cesta
Táto funkcia vám umožňuje kysnutie cesta.
Cesto vložte do veľkej nádoby a zakryte ho
vlhkou utierkou alebo plastovou fóliou.
Nastavte funkciu: Kysnutie Cesta a čas
pečenia.
Rozmrazovanie
Jedlo vyberte z obalu a položte ho na
tanier. Jedlo nezakrývajte, môže sa tým
predĺžiť čas rozmrazovania. Použite prvú
úroveň v rúre.
SLOVENSKY
3
Pečenie mäsa a nemäsových pokrmov
Koláče
Pokrm Tradičné pečenie Teplovzdušné Pečenie Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Šľahané
cestá
170 2 160 3 (2 a 4) 45 - 60 Vo forme
na koláče
Linecké ce-
sto
170 2 160 3 (2 a 4) 20 - 30 Vo forme
na koláče
Tvarohový
koláč
170 1 165 2 80 - 100 V 26 cm
forme na
koláče
Závin 175 3 150 2 60 - 80 Na plechu
na pečenie
Torta s
džemom
170 2 165 2 (vľavo a
vpravo)
30 - 40 V 26 cm
forme na
koláče
Vianočná
štóla/
Koláč so
sušeným
ovocím
160 2 150 2 90 - 120 V 20 cm
forme na
koláče.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Slivkový
koláč
175 1 160 2 50 - 60 Vo forme
na chlieb.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Sušienky/
pásy slad-
kého peči-
va
140 3 140 - 150 3 25 - 45 Na plechu
na pečenie
Snehové
pusinky –
jedna úro-
veň
120 3 120 3 80 - 100 Na plechu
na pečenie
SLOVENSKY 4
Pokrm Tradičné pečenie Teplovzdušné Pečenie Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Snehové
pusinky –
dve úrovne
- - 120 2 a 4 80 - 100 Na plechu
na peče-
nie.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Buchtičky 190 3 190 3 12 - 20 Na plechu
na peče-
nie.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Veterníky –
jedna úro-
veň
190 3 170 3 25 - 35 Na plechu
na pečenie
Veterníky –
dve úrovne
- - 170 2 a 4 35 - 45 Na plechu
na pečenie
Plochý ko-
láč
180 2 170 2 45 - 70 V 20 cm
forme na
koláče
Koláč so
sušeným
ovocím
160 1 150 2 110 - 120 V 24 cm
forme na
koláče
Viktóriin
koláč
170 1 160 2 (vľavo a
vpravo)
30 - 50 V 20 cm
forme na
koláče
SLOVENSKY 5
Chlieb a pizza
Pokrm Tradičné pečenie Teplovzdušné Pečenie Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Biely chlieb 190 1 190 1 60 - 70 1 – 2 kusy,
hmotnosť
jedného
kusa 0,5 kg
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Ražný
chlieb
190 1 180 1 30 - 45 Vo forme
na chlieb
Pečivo z
chlebové-
ho cesta
190 2 180 2 (2 a 4) 25 - 40 6 – 8 rož-
kov na ple-
chu na pe-
čenie.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Pizza 230 - 250 1 230 - 250 1 10 - 20 V plechu
na pečenie
alebo
hlbokom
pekáči.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Pagáče 200 3 190 3 10 - 20 Na plechu
na peče-
nie.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
SLOVENSKY 6
Zapekané jedlá
Pokrm Tradičné pečenie Teplovzdušné Pečenie Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Zapekané
cestoviny
200 2 180 2 40 - 50 Vo forme
Zapekaná
zelenina
200 2 175 2 45 - 60 Vo forme
Slané kolá-
če
180 1 180 1 50 - 60 Vo forme.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Lasagne 180 - 190 2 180 - 190 2 25 - 40 Vo forme.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Cannelloni 180 - 190 2 180 - 190 2 25 - 40 Vo forme.
Rúru pred-
hrievajte
10 minút
Mäso
Pokrm Tradičné pečenie Teplovzdušné Pečenie Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Hovädzie 200 2 190 2 50 - 70 Na drôte-
nom rošte
Bravčové 180 2 180 2 90 - 120 Na drôte-
nom rošte
Teľacie 190 2 175 2 90 - 120 Na drôte-
nom rošte
Krvavý an-
glický roz-
bif
210 2 200 2 50 - 60 Na drôte-
nom rošte
Stredne
prepečený
anglický
rozbif
210 2 200 2 60 - 70 Na drôte-
nom rošte
SLOVENSKY 7
Pokrm Tradičné pečenie Teplovzdušné Pečenie Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Prepečený
anglický
rozbif
210 2 200 2 70 - 75 Na drôte-
nom rošte
Bravčové
pliecko
180 2 170 2 120 - 150 s kožou
Bravčové
koleno
180 2 160 2 100 - 120 2 kusy
Jahňacie 190 2 175 2 110 - 130 Stehno
Kurča 220 2 200 2 70 - 85 Vcelku
Morka 180 2 160 2 210 - 240 Vcelku
Kačka 175 2 220 2 120 - 150 Vcelku
Hus 175 2 160 1 150 - 200 Vcelku
Králik 190 2 175 2 60 - 80 Porciovaný
Zajac 190 2 175 2 150 - 200 Porciovaný
Bažant 190 2 175 2 90 - 120 Vcelku
Ryby
Pokrm Tradičné pečenie Teplovzdušné Pečenie Čas (min) Poznámky
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Teplota (°C) Úroveň
v rúre
Pstruh/
pražma
morská
190 2 175 2 40 - 55 3 – 4 ryby
Tuniak/
losos
190 2 175 2 35 - 60 4 – 6 filiet
Gril
Prázdnu rúru predhrievajte 3
minút pred pečením.
SLOVENSKY 8
Pokrm Množstvo Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Kusy Množstvo
(kg)
1. strana 2. strana
Steaky z fi-
liet
4 0.8 max. 12 - 15 12 - 14 4
Hovädzie
steaky
4 0.6 max. 10 - 12 6 - 8 4
Klobásy 8 - max. 12 - 15 10 - 12 4
Bravčové
kotlety
4 0.6 max. 12 - 16 12 - 14 4
Kurča (roz-
delené na
2 časti)
2 1.0 max. 30 - 35 25 - 30 4
Kebaby 4 - max. 10 - 15 10 - 12 4
Kuracie
prsia
4 0.4 max. 12 - 15 12 - 14 4
Hambur-
ger
6 0.6 max. 20 - 30 - 4
Fileta z ry-
by
4 0.4 max. 12 - 14 10 - 12 4
Zapekané
sendviče
4 - 6 - max. 5 - 7 - 4
Hrianky 4 - 6 - max. 2 - 4 2 - 3 4
Turbo Gril
Hovädzie mäso
Pokrm Množstvo Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Hovädzie pečené
alebo fileta, nepre-
pečené
1)
na cm hrúbky 190 - 200 5 - 6 1 alebo 2
Hovädzie pečené
alebo fileta, stredne
prepečené
1)
na cm hrúbky 180 - 190 6 - 8 1 alebo 2
SLOVENSKY 9
Pokrm Množstvo Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Hovädzie pečené
alebo fileta, prepe-
čené
1)
na cm hrúbky 170 - 180 8 - 10 1 alebo 2
1)
Rúru predhrejte.
Bravčové
Pokrm Množstvo (kg) Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Pliecko, krkovička,
stehno
1 - 1.5 160 - 180 90 - 120 1 alebo 2
Kotleta, rebierka 1 - 1.5 170 - 180 60 - 90 1 alebo 2
Sekaná 0.75 - 1 160 - 170 50 - 60 1 alebo 2
Bravčové koleno
(predvarené)
0.75 - 1 150 - 170 90 - 120 1 alebo 2
Teľacie mäso
Pokrm Množstvo (kg) Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Pečené teľacie 1 160 - 180 90 - 120 1 alebo 2
Teľacie koleno 1.5 - 2 160 - 180 120 - 150 1 alebo 2
Jahňacie mäso
Pokrm Množstvo (kg) Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Jahňacie steh-
no, pečené jah-
ňacie
1 - 1.5 150 - 170 100 - 120 1 alebo 2
Jahňací chrbát 1 - 1.5 160 - 180 40 - 60 1 alebo 2
Hydina
Pokrm Množstvo (kg) Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Časti hydiny 0,2 - 0,25 každá 200 - 220 30 - 50 1 alebo 2
Kurča, polovica 0,4 - 0,5 každá 190 - 210 35 - 50 1 alebo 2
Kurča, vykŕmené 1 - 1.5 190 - 210 50 - 70 1 alebo 2
Kačka 1.5 - 2 180 - 200 80 - 100 1 alebo 2
Hus 3.5 - 5 160 - 180 120 - 180 1 alebo 2
Morka 2.5 - 3.5 160 - 180 120 - 150 1 alebo 2
SLOVENSKY 10
Pokrm Množstvo (kg) Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Morka 4 - 6 140 - 160 150 - 240 1 alebo 2
Ryba
Pokrm Množstvo (kg) Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Celá ryba do 1
kg
1 - 1.5 210 - 220 40 - 60 1 alebo 2
Pomalé Pečenie
Túto funkciu použite na prípravu chudých,
jemných kúskov mäsa a rýb pri maximálnej
teplote 65 °C. Túto funkciu nemôžete použiť
pre niektoré recepty ako napr. dusené
mäso alebo mastné bravčové pečené.
Pomocou teplotnej sondy môžete
zabezpečiť správnu vnútornú teplotu mäsa
(pozrite si tabuľku pre teplotnú sondu).
Počas prvých 10 minút môžete nastaviť
teplotu rúry v rozsahu od 80 °C do 150 °C.
Predvolená teplota je 90 °C. Po nastavení
teploty bude rúra ďalej piecť pri 80 °C. Pri
príprave hydiny nepoužívajte túto funkciu.
Pri použití tejto funkcie
pripravujte vždy pokrm bez
pokrievky.
1. Mäso prudko opečte na pekáči na
varnom paneli pri vysokej teplote – asi 1
až 2 minúty zo všetkých strán.
2. Mäso vložte do horúceho pekáča a
vložte ho do rúry na drôtený rošt.
3. Do mäsa zastrčte teplotnú sondu.
4. Zvoľte funkciu: Pomalé Pečenie a
nastavte správnu koncovú teplotu.
Teplotu nastavte na 120 °C.
Pokrm Čas (min) Úroveň v rú-
re
Hovädzie peče-
né, 1 – 1,5 kg
120 - 150 1
Hovädzie filety,
1 – 1,5 kg
90 - 150 3
Teľacie pečené,
1 – 1,5 kg
120 - 150 1
Steaky, 0,2 –
0,3 kg
20 - 40 3
Rozmrazovanie
Pokrm Množstvo
(kg)
Čas rozmra-
zovania (min.)
Dodatočný čas
rozmrazovania (v
min.)
Poznámky
Kurča 1.0 100 - 140 20 - 30 Kurča položte na obráte-
ný tanierik vložený do
veľkého taniera. Po uply-
nutí polovice času obráť-
te.
SLOVENSKY 11
Pokrm Množstvo
(kg)
Čas rozmra-
zovania (min.)
Dodatočný čas
rozmrazovania (v
min.)
Poznámky
Mäso 1.0 100 - 140 20 - 30 Po uplynutí polovice času
obráťte.
Mäso 0.5 90 - 120 20 - 30 Po uplynutí polovice času
obráťte.
Pstruh 1.50 25 - 35 10 - 15 -
Jahody 3.0 30 - 40 10 - 20 -
Maslo 2.5 30 - 40 10 - 15 -
Smotana 2 x 2,0 80 - 100 10 - 15 Smotana sa dá výborne
vyšľahať, aj keď je čia-
stočne zamrznutá.
Torta 1.4 60 60 -
Zaváranie
Používajte len zaváracie poháre rovnakej
veľkosti dostupné na trhu.
Nepoužívajte poháre so skrutkovacím
viečkom ani s bajonetovým uzáverom ani
plechovky.
Pri tejto funkcii použite prvú úroveň zdola.
Na plech na pečenie nedávajte viac než
šesť litrových zaváracích pohárov.
Poháre rovnomerne naplňte a zatvorte.
Poháre sa nesmú navzájom dotýkať.
Do plechu na pečenie nalejte približne 1/2
litra vody, aby sa v rúre vytvorila
dostatočná vlhkosť.
Keď sa tekutina v pohároch začne variť (asi
po 35 – 60 minútach pri jednolitrových
pohároch), rúru vypnite alebo znížte teplotu
na 100 °C (pozrite si tabuľku).
Mäkké ovocie
Pokrm Teplota (°C) Čas varenia, kým te-
kutina nezačne slabo
vrieť (v min.)
Ďalšie varenie pri
100 °C (min.)
Jahody/čučoriedky/
maliny/zrelé egreše
160 - 170 35 - 45 -
SLOVENSKY 12
Kôstkovice
Pokrm Teplota (°C) Čas varenia, kým te-
kutina nezačne slabo
vrieť (v min.)
Ďalšie varenie pri
100 °C (min.)
Hrušky/dule/slivky 160 - 170 35 - 45 10 - 15
Zelenina
Pokrm Teplota (°C) Čas varenia, kým te-
kutina nezačne slabo
vrieť (v min.)
Ďalšie varenie pri
100 °C (min.)
Mrkva
1)
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Uhorky 160 - 170 50 - 60 -
Miešaná zelenina 160 - 170 50 - 60 5 - 10
Kaleráb/hrášok/
špargľa
160 - 170 50 - 60 15 - 20
1)
Po vypnutí rúry nechajte odstáť.
Sušenie
Plechy pokryte papierom odolným voči tuku
alebo papierom na pečenie.
Aby ste dosiahli lepší výsledok, po uplynutí
polovice času sušenia rúru vypnite, otvorte
dvierka, pokrm nechajte na jednu noc
vychladnúť a až potom dokončite sušenie.
Zelenina
Pred jeden plech na pečenie použite tretiu úroveň v rúre.
Pre 2 plechy použite prvú a štvrtú úroveň v rúre.
Pokrm Teplota (°C) Čas (hod.)
Strukoviny 60 - 70 6 - 8
Paprika 60 - 70 5 - 6
Zelenina na kvasenie 60 - 70 5 - 6
Huby 50 - 60 6 - 8
Bylinky 40 - 50 2 - 3
SLOVENSKY 13
Ovocie
Pokrm Teplota (°C) Čas (hod.) Úroveň v rúre
1 úroveň 2 úrovne
Slivky 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marhule 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jablkové plátky 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hrušky 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
Horúca para
Koláče a pečivo
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Poznámky
Jablkový koláč
1)
160 60 - 80 2 V 20 cm forme na koláče
Tortičky 175 30 - 40 2 V 26 cm forme na koláče
Biskupský chlebí-
ček
160 80 - 90 2 V 26 cm forme na koláče
Piškótový koláč 160 35 - 45 2 V 26 cm forme na koláče
Panettone
1)
150 - 160 70 - 100 2 V 20 cm forme na koláče
Slivkový koláč
1)
160 40 - 50 2 Vo forme na chlieb
Drobné pečivo 150 - 160 25 - 30 3 (2 a 4) Na plechu na pečenie
Sušienky 150 20 - 35 3 (2 a 4) Na plechu na pečenie
Kysnuté koláče
1)
180 - 200 12 - 20 2 Na plechu na pečenie
Briošky
1)
180 15 - 20 3 (2 a 4) Na plechu na pečenie
1)
Rúru predhrievajte 10 minút.
Zapekané jedlá
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rú-
re
Poznámky
Plnená zelenina 170 - 180 30 - 40 1 Vo forme
Lasagne 170 - 180 40 - 50 2 Vo forme
Zapečené zemia-
ky
160 - 170 50 - 60 1 (2 a 4) Vo forme
SLOVENSKY 14
Mäso
Pokrm Množstvo (kg) Teplota
(°C)
Čas (min) Úroveň v rú-
re
Poznámky
Pečené bravčo-
1.0 180 90 - 110 2 Na drôtenom ro-
šte
Teľacie 1.0 180 90 - 110 2 Na drôtenom ro-
šte
Hovädzie peče-
né - neprepeče-
1.0 210 45 - 50 2 Na drôtenom ro-
šte
Hovädzie peče-
né - stredne
prepečené
1.0 200 55 - 65 2 Na drôtenom ro-
šte
Hovädzie peče-
né - prepečené
1.0 190 65 - 75 2 Na drôtenom ro-
šte
Jahňacie 1.0 175 110 - 130 2 Stehno
Kurča 1.0 200 55 - 65 2 Vcelku
Morka 4.0 170 180 - 240 2 Vcelku
Kačka 2.0 - 2.5 170 - 180 120 - 150 2 Vcelku
Hus 3.0 160 - 170 150 - 200 1 Vcelku
Králik - 170 - 180 60 - 90 2 Porciovaný
Ryba
Pokrm Množ-
stvo (kg)
Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rú-
re
Poznámky
Pstruh 1.5 180 25 - 35 2 3 – 4 ryby
Tuniak 1.2 175 35 - 50 2 4 – 6 filiet
Morská šťuka - 200 20 - 30 2 -
Pizza
Prázdnu rúru predhrievajte 10
minút pred pečením.
SLOVENSKY 15
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rú-
re
Poznámky
Pizza (tenká) 200 - 220 15 - 25 1 Na plechu na pe-
čenie
Pizza (s boha-
tým obložením)
200 - 220 20 - 30 1 Na plechu na pe-
čenie
Minipizza 200 - 220 15 - 20 1 Na plechu na pe-
čenie
Jablkový koláč 150 - 170 50 - 70 1 V 20 cm forme na
koláče
Tortička 170 - 190 35 - 50 1 V 26 cm forme na
koláče
Cibuľový koláč 200 – 220 20 – 30 2 Na plechu na pe-
čenie
Regenerácia
Prázdnu rúru predhrievajte 10
minút pred pečením.
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Dusené/zapekané jed-
130 15 - 25 2
Cestoviny s omáčkou 130 10 - 15 2
Prílohy (napr. ryža, ze-
miaky a cestoviny)
130 10 - 15 2
Jedlá na tanieri 130 10 - 15 2
Mäso 130 10 - 15 2
Zelenina 130 10 - 15 2
Chlieb
Prázdnu rúru predhrievajte 10
minút pred pečením.
SLOVENSKY 16
Pokrm Množstvo
(kg)
Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre Poznámky
Biely chlieb 1.0 180 - 190 45 - 60 2 1 – 2 kusy,
každý 500 g
Pečivo 0.5 190 - 210 20 - 30 2 (2 a 4) 6 – 8 rožkov
na plechu na
pečenie
Ražný chlieb 1.0 180 - 200 50 - 70 2 1 – 2 kusy,
každý 500 g
Focaccia - 190 - 210 20 - 25 2 Na plechu na
pečenie
Tabuľka vnútornej teploty pri použití
teplotnej sondy
Pokrm Teplota vo vnútri po-
krmu (°C)
Teľacie pečené 75 - 80
Teľacie koleno 85 - 90
Krvavý anglický
rozbif
45 - 50
Stredne prepeče-
ný anglický rozbif
60 - 65
Prepečený an-
glický rozbif
70 - 75
Pokrm Teplota vo vnútri po-
krmu (°C)
Bravčové pliecko 80 - 82
Bravčové koleno 75 - 80
Jahňacie 70 - 75
Kurča 98
Zajac 70 - 75
Pstruh/pražma
morská
65 - 70
Tuniak/losos 65 - 70
Automatické programy
VAROVANIE! Pozrite si kapitoly
ohľadne bezpečnosti.
Automatické programy
Ponuka: Sprievodca Pečením— ponúka
vám optimálne nastavenia pre každý typ
pokrmu. Môžete ich upravovať podľa
vašich preferencií.
Hmotnostný Program— automaticky
vypočíta čas varenia po zadaní hmotnosti
jedla.
Program s teplotnou sondou— automaticky
vypočíta čas varenia po zadaní vnútornej
teploty.
Ponuka: Recepty — používa
preddefinované nastavenia pre pokrm.
Pokrm pripravte podľa receptu z tejto
knihy.
SLOVENSKY 17
Sprievodca Pečením
Kategória pokrmu: Ryby/Morské Plody
Pokrm
Ryby Pečená ryba
Rybie Prsty
Rybie filé, zmrazené
Celá malá ryba, gri-
lovaná
Celá ryba, grilova-
Celá ryba, grilova-
Losos Vcelku -
Kategória pokrmu: Hydina
Pokrm
Hydina Bez Kostí -
Kurča
Kuracie krídla, čer-
stvé
Kuracie krídla, mra-
zené
Kuracie stehná, čer-
stvé
Kuracie stehná,
mrazené
Kurča, 2 polovice
Kategória pokrmu: Mäso
Pokrm
Hovädzie
Dusené mäso
Sekaná
Pokrm
Hovädzie Pečené
Neprepečený
Neprepečený
Stredne Prepečený
Stredne Prepečený
Prepečený
Prepečený
Hovädzie Po Škan-
dinávsky
Neprepečený
Stredne Prepečený
Prepečený
Bravčové
Rebierka
Brav. koleno, pred-
varené
Bravčové Stehno
Bravčové karé
Krkovička
Bravčové Plece
Teľacie
Teľacie Koleno
Hovädzia roštenka
Pečené teľacie
Jahňacie
Jahňacie stehno
Jahňací chrbát
Jahňacie pečené,
stredne
SLOVENSKY 18
Pokrm
Zverina
Zajac
Noha zajaca
Zajačí chrbát
Srnčie/Jelenie
Srnčie stehno
Srnčí/jelení chrb-
át
Pečená zverina
Karé z diviny
Kategória pokrmu: Pečené Jedlá
Pokrm
Lasagne/cannello-
ni, zmraz.
-
Gratinovaná zeleni-
na
-
Sladké Jedlá -
Kategória pokrmu: Pizza/Slaný Koláč
Pokrm
Pizza
Pizza, tenká
Pizza, extra oblože-
nie
Pizza, mrazená
Americká pizza,
mrazená
Pizza, chladená
Malé pizze, mraze-
Bageta s roztop. sy-
rom
-
Alsaský Slaný Koláč -
Pokrm
Švajčiarsky koláč,
pikantný
-
Slaný Lotrinský Ko-
láč
-
Slaný Koláč -
Kategória pokrmu: Koláč/Sušienky
Pokrm
Kysnutá Bábovka -
Obložený jabl. ko-
láč
-
Piškótový Koláč -
Jablkový Koláč -
Tvarohový Koláč,
Forma
-
Brioška -
Koláč Madeira -
Torta -
Švaj. koláč, sladký -
Mandľový Koláč -
Muffiny -
Jemné Pečivo -
Prúžky Pečiva -
Koláčiky Plnené
Šľahačkou
-
Pečivo Z Lístkového
Cesta
-
Veterníky -
Mandľové Sušienky -
SLOVENSKY 19
Pokrm
Sušienky Z Krehké-
ho Cesta
-
Vianočka -
Jablkový závin,
zmrazený
-
Koláč na plechu
Piškótové Cesto
Kysnuté Cesto
Tvarohový Koláč,
Plech
-
Brownies - Čok. Su-
šienky
-
Piškótová Roláda -
Kysnutý Koláč -
Koláč S Mrveničkou -
Cukrový Koláč -
Korpus Z Cesta
Krehké Cesto
Piškotový Korpus
Na Koláč
Ovocný Koláč
Ovocný koláč z
krehkého cesta
Piškótový Koláč S
Ovocím
Kysnuté Cesto
Kategória pokrmu: Chlieb/Pečivo
Pokrm
Pečivo Pečivo, mrazené
Pokrm
Ciabatta -
Chlieb
Veniec Z Kysnutého
Cesta
Vianočka
Nízky Chlieb
Kategória pokrmu: Prílohy
Pokrm
Hranolčeky, tenké -
Hranolčeky, hrubé -
Hranolčeky, mraze-
-
Americké Zemiaky,
Krokety
-
Americké Zemiaky -
Opečené Zemiako-
vé Pyré
-
Keď je potrebné zmeniť
hmotnosť alebo vnútornú teplotu
pokrmu, pomocou tlačidiel alebo
otočného ovládača nastavte
nové hodnoty.
Recepty
Pokrmy sú rozdelené na viaceré kategórie:
Ryby/Morské Plody
Hydina
Mäso
Pečené Jedlá
Pizza/Slaný Koláč
Koláč/Sušienky
Chlieb/Pečivo
SLOVENSKY
20
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48

IKEA FINSMAOVSB Recipe book

Typ
Recipe book