Whirlpool AKZ 103 NB Program Chart

Typ
Program Chart

Tento návod je vhodný aj pre

AKZ 103 LIST POPISU SPOTREBIÈA
SK
5019 310 54701
Prvá-Posledná...
úroveò vodiacej lity
1.Ovládací panel
2.Chladiaci ventilátor* (nevidno ho)
3.Vrchný ohrevný èlánok (môe byt spustený)
4.Osvetlenie rúry
5.Ventilátor
6.Spodný ohrevný èlánok (nevidno ho)
7.Závesy dvierok rúry
8.Dvierka rúry
*Poznámka.:
Chladiaci ventilátor sa zapína iba potom, èo rúra
dosiahla urèitú teplotu.
Po vypnutí rúry môe ventilátor pokraèovat v chladení poèas urèitej
doby, aby sa dosiahlo správne vychladenie.
Dôleité upozornenie:
Nepovinná súprava prísluenstva
pozostáva zo skla dvierok a prísluných súèastí pre jeho montá,
ktorú dostanete v prevádzkach servisu. Pouitie súpravy zniuje
teplotu vonkajieho povrchu rúry a odporúèame Vám ju, ak sú vo
Vaej domácnosti deti.
Kód è. 4819 310 39186.
PRÍSLUENSTVO
Rot Nádoba na odkvapkávanie tuku
Plech na peèenie
POPIS RÚRY ALEBO RADY PRE POUITIE RÚRY NÁJDETE NA LISTE POPISU PROGRAMOV.
TABU¼KA FUNKCIÍ RÚRY
Symbol
funkcie
Funkcia
Predstavená
teplota/úroveò
Popis funkcie
(podrobnosti pozri v príruèke uívate¾a)
0 RÚRA VYPNUTÁ - -
OSVETLENIE RÚRY - Pre zapnutie osvetlenia rúry.
MLTF
(Udriavanie v teple)
35C
Pre udriavanie stálej teploty, 35°C alebo
60°C.
STATICKÁ 200C
Pre prípravu jedál na jednej úrovni.
Predohrev.
MÚÈNIKY
(Statická+Ventilátor)
175C
Pre prípravu jedál na dvoch úrovniach, pri tej
istej teplote.
GRIL 3
Pre grilovanie malých kúskov mäsa, toastov a
pod...
TURBOGRIL
(Gril+Ventilátor)
3 Pre grilovanie ve¾kých kusov mäsa.
PROGRAM P1 Pre peèenie pizze, chleba, posúchov.
Prvá
Posledná
UVEDENIE RÚRY DO ÈINNOSTI
Pri prvom zapojení rúry do elektrickej siete alebo po výpadku dodávky prúdu je na displeji zobrazené
^.
Zapnutie rúry:
otoète
ovládací gombík 1
do polohy
0
.
stlaète
tlaèidlo 2
. Na displeji je zobrazené --:--.
1. Ovládací gombík: pre vo¾bu funkcií rúry.
2. Gombík na výber a potvrdenie rôznych èinností (pouívajte iba jednoduché stlaèenie).
3. Gombík pre nastavenie: presného èasu, èasu varenia, èasu, kedy sa má príprava jedla ukonèit, teploty a
úrovne výkonu (Funkcia
P
).
2
13
POZNÁMKA:
Pri príprave mäsa pouívajte funkcie s
ventilátorom alebo statickú funkciu, odporúèame Vám taktie
pouit funkciu Zhnednutie (úroveò 1 a 3).
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveò
(od
spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minút)
MÄSO
Jahòacina,
koz¾acina,
baranina
X 2 200 60 - 80
X 2 190 60 - 80
Peèené mäso
(Te¾acina,
bravèové,
hovädzie)
(kg 1)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
Kua,
králik,
kaèica
X 2 200 70 - 80
- 2 190 70 - 80
Moriak
(kg 6) + úroveò 3
zhnednutie
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
Hus (2 kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 110 - 120
RYBY (VCELKU)
(1-2 kg)
Ostrie, okúò,
tuniak, losos,
pstruh
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 60 - 70
RYBY
(PORCOVANÉ)
(1 kg)
Meèúò, tuniak,
losos, treska
X 2 200 45 - 55
X 2 190 45 - 55
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveò
(od
spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
ZELENINA
Plnená paprika
X 2 190 35 - 45
- 2 190 50 - 60
Plnené
paradajky
X 2 200 50 - 55
- 2 190 35 - 45
Peèené zemiaky
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
Surová
gratinovaná
zelenina
(napr. fenikel,
kapusta,
parg¾a, zeler)
X 2 200 35 - 45
- 2 190 40 - 50
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(5 minút
Úroveò
(od
spodu)
Úroveò
funkcie
Zhnednutie
Èas
prípravy
jedla
(minút)
Plátky svieèkovej X 4 5 35 - 45
Kotlety X 4 5 30 - 40
Klobásky X 4 5 30 - 40
Bravèové kotlety X 4 5 25 - 35
Ryby X 4 5 30 - 40
Kuracie stehná X 4 5 35 - 40
Kebab X 4 5 30 - 35
Bravèové rebierka X 4 5 20 - 35
Polovièky kurèata X 3 5 45 - 50
Polovièky kurèata - 3 5 45 - 55
Kurèa vcelku - 3 5 60 - 70
Peèené mäso
(bravèové,
hovädzie)
- 3 5 75 - 90
Kaèica - 2 5 80 - 90
Jahòacie stehno - 3 5 90 - 120
Peèené hovädzie
mäso
- 3 5 90 - 120
Peèené zemiaky - 3 5 40 - 50
Rezne z meèúòa - 3 5 35 - 45
TABU¼KA PRÍPRAVY JEDÁL PRE FUNKCIU GRIL
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveò
(od
spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
ZÁKUSKY,
ÈNIKY A
POD.
Kysnuté
múèniky (kypré)
X 2 160 30 - 40
- 3 160 30 - 40
Plnené koláèe
(s tvarohom)
- 2 180 90 - 95
- 2 170 90 - 95
Koláèiky
X 2 180 25 - 35
- 2 180 30 - 40
Jablková trúd¾a
X 2 200 40 - 45
- 2 180 45 - 50
Suienky
X 2 180 20 - 30
- 2 - 4 180 25 - 35
Krémee,
zákusky z
odpa¾ovaného
cesta
X 2 - 4 190 25 - 35
X 2 - 4 190 30 - 40
Pikantné koláèe
X 2 200 50 - 55
X 2 200 40 - 50
Lasagne X 2 200 45 - 55
Plnené ovoc
koláèe
napr.
ananásový,
broskyòový
X 2 200 35 - 45
- 2 180 40 - 50
Snehové
cukrové peèivo,
pusinky
X 2 90 120 - 150
- 2 - 4 100 120 - 150
Zákusky z
lístkového cesta
X 2 200 15 - 25
X 2 - 4 200 20 - 30
Nákypy, suflé
X 2 190 30 - 40
X 2 190 40 - 50
TABU¼KY PPRAVY JEDÁL
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 103 NB Program Chart

Typ
Program Chart
Tento návod je vhodný aj pre