Whirlpool AKZ 285/NB Program Chart

Typ
Program Chart

Tento návod je vhodný aj pre

Prvá-Posledná...
úroveò vodiacej lity
1. Ovládací panel
2. Chladiaci ventilátor* (nevidno ho)
3. Vrchný ohrevný èlánok (môe byt' spustený)
4. Osvetlenie rúry
5. Kotúèový ohrevný èlánok (nevidno ho)
6. Ventilátor
7. Spodný ohrevný èlánok (nevidno ho)
8. Závesy dvierok
9. Ochladzované dvierka rúry
*POZNÁMKA:
Chladiaci ventilátor sa zapína iba
potom, èo rúra dosiahla urèitú teplotu. Po vypnutí rúry
môe ventilátor pokraèovat' v èinnosti ete po urèi
dobu, aby sa dosiahlo správne vychladenie
PRÍSLUENSTVO
Rot
Zasúvacie police
(V závislosti od modelu)
Plech na peèenie
Katalytické panely
Nádoba na zachytávanie odkvapkávajúceho tuku
TABU¼KA FUNKCIÍ RÚRY
Funkcia
Funkcia
Predstavená
teplota/
úroveò
Popis funkcie
(podrobnosti pozri v príruèke uívate¾a)
Symbol È.
RÚRA VYPNUTÁ - -
OSVETLENIE RÚRY - Pre zapnutie osvetlenia rúry.
2
MLTF
(Udriavanie v teple)
35C
Pre udriavanie stálej teploty, 35°C alebo
60°C.
3 STATICKÁ 200C
Pre prípravu jedál na jednej úrovni.
Predohrev.
4
MÚÈNIKY
(Statická + Ventilátor)
175C
Pre prípravu jedál na dvoch úrovniach,
pri tej istej teplote.
5 VENTILÁTOR 160C
Pre prípravu jedál na viac ako jednej
úrovni, pri tej istej teplote.
6 TURBOVENTILÁTOR 160C
Pre prípravu: ve¾kých ovocných koláèov,
plnenej zeleniny, patét, hydiny.
7GRIL 3
Pre grilovanie malých kúskov mäsa,
toastov a pod.
8
TURBOGRIL
(Gril + Ventilátor)
3 Pre grilovanie ve¾kých kusov mäsa.
9 PROGRAM P1 Pre peèenie pizze, chleba, posúchov.
10
PRÍDAVNÝ
OHREVNÝ ÈLÁNOK
200C Pre rýchly ohrev rúry.
Prvá
Posledná
LIST POPISU SPOTREBIÈA
Gombíky s dvojstupòovým stlaèením
Pri pouití tohoto typu gombíkov ich stlaète v strede.
Otoète gombík do poadovanej polohy.
Po ukonèení varenia otoète ovládací gombík spä
do polohy "vypnuté" a znovu ho stlaète,
aby sa obnovilo jeho pôvodné nastavenie.
POPIS RÚRY ALEBO RADY PRE POUITIE RÚRY NÁJDETE NA LISTE POPISU
PROGRAMOV.
TABU¼KA FUNKCIÍ VARNEJ PLOCHY
Symbol
funkcie
Funkcia
Popis funkcie
(podrobnosti pozri v príruèke uívate¾a)
UDRIAVANIE V
TEPLE
Stála teplota, 60°C.
DVOJITÁ ZÓNA
Pre rozírenie ohrievanej plochy o ïaliu oválnu alebo
tvorhrannú varnú zónu.
ICP Pre urýchlenie ohrevu vybranej varnej zóny.
RÝCHLY OHREV Pre rýchle zovretie vody.
ETRNÝ OHREV Stála teplota, 35°C.
1-10 ÚROVNE VÝKONU -
UVEDENIE RÚRY DO ÈINNOSTI
Pri prvom zapojení rúry do elektrickej siete alebo po výpadku dodávky prúdu, je na displeji
zobrazené .
Zapnutie rúry:
otoète ovládací
gombík 1
so znaèkou na hornej èasti, ako je zobrazené na Obr.1 v liste
programátora.
stlaète
tlaèidlo 2
. Na displeji je zobrazené --:--.
5019 100 54483
1. Ovládací gombík: pre výber funkcií rúry.
2. Gombík pre nastavenie presného èasu, èasu varenia, èasu, pri ktorom sa má ukonèit'
varenie, teploty, úrovne ohrevu a druhu varenia (Funkcia
P
).
3. Gombík pre výber a potvrdenie rôznych èinností (uveïte do èinnosti jednoduchým stlaèením).
4. Gombík pre výber peciálnych funkcií: Zhnednutie a Udriavanie v teple .
5. Ovládací gombík pre prednú ¾avú varnú zónu* 0 1 ... 10
6. Ovládací gombík pre zadnú ¾avú varnú zónu* 0 1 ... 10
7. Ovládací gombík pre zadnú pravú varnú zónu* 0 1 ... 10
__
8. Ovládací gombík pre prednú pravú varnú zónu* 0 1 ... 10
__
*) Ovládacie gombíky varnej plochy nie sú vzájomne zamenite¾né. Po èistení alebo oprave ich musíte
umiestnit' na ich pôvodné miesta.
AKZ 285
SK
POZNÁMKA:
Pri príprave mäsa pouívajte funkcie s ventilátorom alebo
statickú funkciu, odporúèame Vám taktie pouit' funkciu Zhnednutie
(úroveò 1 a 3).
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveò
(od spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minút)
MÄSO
Jahòacina,
koz¾acina,
baranina
3
X 2 200 60 - 80
5
X 2 190 70 - 90
4
X 2 190 60 - 80
Peèené mäso
(Te¾acina,
bravèové,
hovädzie)
(kg 1)
3
X 2 200 70 - 90
5
- 2 190 60 - 80
4
- 2 190 60 - 80
Kurèa,
králik,
kaèica
3
X 2 200 70 - 80
5
- 2 190 60 - 70
4
- 2 190 70 - 80
Moriak
(kg 6) + úroveò 3
zhnednutie
3
X 1 200 160 - 180
5
X 1 190 150 - 180
4
X 1 190 150 - 180
Hus (2 kg)
3
X 2 200 120 - 130
5
X 2 190 100 - 120
4
X 2 190 110 - 120
RYBY
(VCELKU)
(1-2 kg)
Ostrie, okúò,
tuniak, losos,
pstruh
3
X 2 200 60 - 70
5
- 2 - 3 190 65 - 75
4
- 2 - 3 190 60 - 70
RYBY
(PORCOVANÉ)
(1 kg)
Meèúò, tuniak,
losos, treska
3
X 2 200 45 - 55
5
- 3 190 50 - 55
4
X 2 190 45 - 55
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveò
(od spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
ZELENINA
Plnená paprika
6
X 2 200 50 - 60
3
X 2 190 35 - 45
5
- 2 180 55 - 60
4
- 2 190 50 - 60
Plnené paradajky
3
X 2 200 50 - 55
5
- 2 180 50 - 60
4
- 2 190 35 - 45
Peèené zemiaky
3
X 2 200 40 - 50
5
- 2 190 45 - 50
4
- 2 190 45 - 50
Surová
gratinovaná
zelenina
(napr. fenikel,
kapusta,
parg¾a, zeler)
3
X 2 200 35 - 45
5
- 3 180 40 - 50
4
- 2 190 40 - 50
TABU¼KA PPRAVY JEDÁL PRE FUNKCIU GRIL
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(5 minút)
Úroveò
(od spodu)
Úroveò
funkcie
Zhnednutie
Èas prípravy
jedla (minúty)
Plátky svieèkovej
7
X 4 5 35 - 45
Kotlety
7
X 4 5 30 - 40
Klobásky
7
X 4 5 30 - 40
Bravèové kotlety
7
X 4 5 25 - 35
Ryby
7
X 4 5 30 - 40
Kuracie stehná
7
X 4 5 35 - 40
Kebab
7
X 4 5 30 - 35
Bravèové
rebierka
7
X 4 5 20 - 35
Polovièky
kurèat'a
7
X 3 5 45 - 50
Polovièky
kurèat'a
8
- 3 5 45 - 55
Kurèa v celku
8
- 3 5 60 - 70
Peèené mäso
(bravèové,
hovädzie)
8
- 3 5 75 - 90
Kaèica
8
- 2 5 80 - 90
Jahòacie stehno
8
- 3 5 90 - 120
Peèené
hovädzie mäso
8
- 3 5 90 - 120
Peèené zemiaky
8
- 3 5 40 - 50
Rezne z meèúòa
8
- 3 5 35 - 45
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveò
(od spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
ZÁKUSKY,
ÈNIKY A POD.
Kysnuté koláèe
(kypré)
3
X 2 160 30 - 40
5
- 3 150 35 - 45
4
- 3 160 30 - 40
Plnené koláèe
(s tvarohom)
3
- 2 180 90 - 95
5
- 2 160 70 - 80
4
- 2 170 90 - 95
Koláèiky
3
X 2 180 25 - 35
5
- 3 180 45 - 50
4
- 2 180 30 - 40
Jablková trúd¾a
3
X 2 200 40 - 45
5
X 3 200 45 - 50
4
- 2 180 45 - 50
Suienky
3
X 2 180 20 - 30
5
- 1 - 3 160 30 - 40
4
- 2 - 4 180 25 - 35
Kmee, múèniky
z odpa¾ovaného
cesta
3
X 2 - 4 190 25 - 35
5
X 1 - 3 180 40 - 50
4
X 2 - 4 190 30 - 40
Pikantné koláèe
3
X 2 200 50 - 55
5
X 3 180 55 - 60
4
X 2 200 40 - 50
Lasagne
3
X 2 200 45 - 55
5
- 2 190 45 - 55
6
- 2 190 45 - 55
Plnené ovocné
koláèe
napr. ananáso,
broskyòový
3
X 2 200 35 - 45
5
- 2 180 45 - 50
4
- 2 180 40 - 50
Snehové cukrové
peèivo, pusinky
3
X 2 90 120 - 150
5
- 1 - 3 80 150 - 180
4
- 2 - 4 100 120 - 150
Zákusky z lístkového
cesta
3
X 2 200 15 - 25
5
X 1 - 3 190 25 - 30
4
X 2 - 4 200 20 - 30
Nákypy, bublanina
3
X 2 190 30 - 40
5
- 2 180 55 - 65
4
X 2 190 40 - 50
TABU¼KY PPRAVY JEDÁL
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 285/NB Program Chart

Typ
Program Chart
Tento návod je vhodný aj pre