6
Rúra sa zapne automaticky po uplynutí času
vypočítaného tak, aby sa príprava jedla ukončila
včase, ktorý ste nastavili.
Partenza ritardata
TEMPERATURA
200°C
AVVIO IN
TEMPO FINE
20:20
-07:10
Posunutý štart
TEPLOTA ŠTART O
ČAS UKONČENIA
Upozornenie: Túto funkciu môžete aktivovať ihneď ačas
čakania zrušiť stlačením .
Toto nastavenie možno použiť, iba keď sa nevyžaduje
predohrev rúry.
. ZHNEDNUTIE
Niektoré funkcie rúry umožňujú zhnednutie povrchu
jedla aktivovaním grilu po skončení pečenia.
per prolungare, OK per dorare
Cottura terminata alle 20:00
Príprava jedla ukonč. o 20:00
na predĺženie, OK na zapečenie
Na aktivovanie päťminútového cyklu zhnednutia
stlačte
. Pečenie pomocou aktuálnej zvolenej
funkcie možno predĺžiť stlačením
.
Funkciu zhnednutia zastavíte stlačením
, čím sa
rúra vypne, alebo stlačením
, čím sa dostanete do
hlavného menu.
. AUTOMATICKÉ RECEPTY
Rúra má 28 automatických receptov, pri ktorých sa
nastaví optimálna funkcia ateplota pečenia. Aby ste
túto funkciu využili čo najlepšie adosiahli pri pečení
optimálne výsledky, prečítajte si astiahnite náš
receptár na docs.hotpoint.eu
Pomocou
alebo vyberte "Recepty" zhlavného
menu. Stlačte
na potvrdenie aprístup kzoznamu
dostupných jedál.
Vzozname sa pohybujete pomocou
alebo ,
potom výber potvrďte stlačením
.
Pollo arrosto
CONTROLLO
Automatico
TEMPO COTTURA
TEMPO FINE
19:20
-00:32
Pečené kurča
OVLÁDANIE
Automatické
DOBA PEČENIA
ČAS UKONČENIA
Stlačte avložte jedlo do rúry. Znovu stlačte ,
čím funkciu aktivujete.
Tieto recepty vám umožňujú nastaviť čas ukončenia
pečenia.
Upozorňujeme, že: zaznie zvukový signál ana displeji sa
zobrazí, aký úkon je potrebné vykonať akedy, napr. obrátiť
jedlo alebo skontrolovať, ako pečenie pokračuje.
. RECEPTY, MÄS. SONDA
Používanie potravinovej sondy vám umožňuje merať
teplotu vo vnútri jedla počas jeho prípravy.
Pomocou
alebo zvoľte vhlavnom menu
„Recepty, mäs. sonda“ astlačte
.
Vyberte zo zoznamu jedlo, ktoré chcete, apotvrďte
stlačením
.
Upozornenie: Ak zvolíte „Pečenie s úpravami“ môžete meniť
všetky nastavenia (teplotu rúry ateplotu sondy). Pri ostatných
receptoch môžete meniť iba niektoré nastavenia.
Zasuňte potravinovú sondu hlboko
do mäsa, tak aby ste sa vyhli
kostiam amastným častiam.
Pri hydine zasuňte sondu po dĺžke
do stredu pŕs avyhnite sa dutým
častiam.
Vložte jedlo do rúry azastrčte
zástrčku do prípojky na pravej
strane vo vnútri rúry.
COTTURA
TEMPERATURA
150°C
SONDA CARNE
ATTUALE
79°
100°
PEČENIE
TEPLOTA MÄSOVÁ SONDA
AKTUÁLNA
Podľa potreby zmeňte (ak sa dá)
prednastavenie alebo stlačte
.
Ozve sa zvukový signál ana displeji sa ukáže, kedy
potravinová sonda dosiahla požadovanú teplotu.
Po skončení prípravy jedla môžno výsledok ešte
zlepšiť predĺžením času.
Dĺžku času nastavíte stlačením
alebo : Rúra
automaticky použije funkciu „Konvenčné“.
Upozornenie: Ak sonda nebola pripojená správne, ozve sa
zvukový signál azobrazí sa správa.
POUŽITIE MÄSOVEJ SONDY SMANUÁLNYMI
FUNKCIAMI
Mäsovú sondu možno použiť aj sniektorými
manuálnymi funkciami, aby ste pri príprave mäsa
dosiahli optimálne výsledky.
Zvoľte manuálnu funkciu apripojte sondu: Vľavo
hore sa na displeji zobrazí teplota, ktorú ná sonda
dosiahnuť.
Statico
TEMPERATURA
180°C
SONDA CARNE
100°
TEPLOTA MÄSOVÁ SONDA
Konvenčné
Toto nastavenie môžete zmeniť pomocou alebo
, kurzor tak posuniete vedľa patričnej hodnoty,
astlačte
.
Keď nastavenie na displeji začne blikať, pomocou
alebo
nastavte požadovanú hodnotu apotvrďte
stlačením
.
Na stránke docs.hotpoint.eu. si môžete prečítať
tabuľku zobrazujúcu teploty odporúčané pre každý
typ mäsa astiahnuť Návod na používanie aúdržbu.