IKEA OBU 207 S Program Chart

Typ
Program Chart

Táto príručka je tiež vhodná pre

SK
Prvá-Posledná...
úroveò vodiacej lity
1. Ovládací panel
2. Chladiaci ventilátor* (nevidno ho)
3. Vrchný ohrevný èlánok (môe byt' spustený)
4. Osvetlenie rúry
5. Kotúèový ohrevný èlánok (nevidno ho)
6. Ventilátor
7. Spodný ohrevný èlánok (nevidno ho)
8. Závesy dvierok
9. Ochladzované dvierka rúry
*POZNÁMKA.:
Chladiaci ventilátor sa zapína iba
potom, èo rúra alebo varná plocha dosiahli urèitú
teplotu. Ventilátor sa môe otáèat' dvoma
rýchlost'ami:
1) Plná rýchlost'
2) Zníená rýchlost'
Rýchlost' ventilátora závisí od teploty spotrebièov.
Po vypnutí rúry alebo varnej plochy môe ventilátor
pokraèovat' v èinnosti ete po urèitú dobu, aby sa
dosiahlo správne vychladenie.
PRÍSLUENSTVO
Rot
Katalytické panely
Plech na peèenie
Nádoba na zachytávanie
odkvapkávajúceho tuku
TABU¼KA FUNKCIÍ RÚRY
Symbol
funkcie
Funkcia
Predstavená
teplota/úroveò
Popis funkcie
(podrobnosti pozri v príruèke uívate¾a)
0 RÚRA VYPNUTÁ - -
OSVETLENIE RÚRY - Pre zapnutie osvetlenia rúry.
MLTF
(Udriavanie ohrevu)
35C
Pre udriavanie stálej teploty, 35°C alebo
60°C.
STATICKÁ 200C
Pre prípravu jedál na jednej úrovni.
Predohrev.
MÚÈNIKY
(Statická+Ventilátor)
175C
Pre prípravu jedla na dvoch úrovniach, pri
tej istej teplote.
VENTILÁTOR 160C
Pre prípravu jedál na viac ako jednej
úrovni, pri tej istej teplote.
TURBOVENTILÁTOR 160C
Pre prípravu: ve¾kých ovocných koláèov,
plnenej zeleniny, patét, hydiny.
GRIL 3
Pre grilovanie malých kúskov mäsa,
toastov a pod.
TURBOGRIL
(Gril+Ventilátor)
3 Pre grilovanie ve¾kých kusov mäsa.
PROGRAM P1 Pre peèenie pizze, chleba, posúchov.
PRÍDAVNÝ
OHREVNÝ ÈLÁNOK
200C Pre rýchly predohrev rúry.
Prvá
Posledná
LIST POPISU SPOTREBIÈA
POPIS RÚRY ALEBO RADY PRE POUITIE RÚRY NÁJDETE NA LISTE POPISU
PROGRAMOV.
TABU¼KA FUNKCIÍ VARNEJ PLOCHY
Symbol
funkcie
Funkcia
Popis funkcie
(podrobnosti pozri v príruèke uívate¾a)
UDRIAVANIE V TEPLE Stála teplota, 60°C.
DVOJITÁ ZÓNA
Pre rozírenie ohrievanej plochy o ïaliu oválnu
alebo tvorhrannú varnú zónu.
ICP
(Zaèiatoèná fáza varenia)
Pre urýchlenie ohrevu vybranej varnej zóny.
RÝCHLY OHREV Pre rýchle zovretie vody.
ETRNÝ OHREV Stála teplota, 35°C.
1-10 ÚROVNE VÝKONU -
UVEDENIE RÚRY DO ÈINNOSTI
Pri prvom zapojení rúry do elektrickej siete alebo po výpadku dodávky prúdu je na displeji
zobrazené .
Zapnutie rúry:
otoète
ovládací gombík 1
do polohy
0
.
stlaète
tlaèidlo 2
. Na displeji sa zobrazí --:--.
1. Ovládací gombík: pre výber funkcií rúry.
2. Tlaèidlo pre výber a potvrdenie rôznych èinností (uveïte do èinnosti jednoduchým stlaèením).
3.
Gombík pre nastavenie: presného èasu, èasu varenia, èasu, pri ktorom sa má ukonèit'
varenie, teploty a úrovne ohrevu (Funkcia
P
).
4. Ovládací gombík pre prednú ¾avú varnú zónu* 0 1 ... 10
5. Ovládací gombík pre zadnú ¾avú varnú zónu* 0 1 ... 10
6. Ovládací gombík pre zadnú pravú varnú zónu* 0 1 ... 10
7. Ovládací gombík pre prednú pravú varnú zónu*
0 1 ... 10
*) Ovládacie gombíky varnej plochy nie sú vzájomne zamenite¾né. Po èistení alebo po oprave musia byt'
umiestnené na ich pôvodné miesta.
OBU 207
1
2
3
4 5 6
7
5019 100 54902
POZNÁMKA:
Pri príprave mäsa pouívajte funkcie s ventilátorom alebo
statickú funkciu, odporúèame Vám taktie pouit' funkciu Zhnednutie
(úroveò 1 a 3).
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 min.)
Úrov
(od spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
MÄSO
Jahòacina,
koz¾acina,
baranina
X 2 200 60 - 80
X 2 190 70 - 90
X 2 190 60 - 80
Peèené mäso
(Te¾acina,
bravèové,
hovädzie)
(1 kg)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
- 2 190 60 - 80
Kurèa,
králik,
kaèica
X 2 200 70 - 80
- 2 190 60 - 70
- 2 190 70 - 80
Moriak
(6 kg) + úroveò
3 zhnednutie
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
X 1 190 150 - 180
Hus (2 kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 100 - 120
X 2 190 110 - 120
RYBY
(VCELKU)
(1-2 kg)
Ostrie, okúò,
tuniak, losos,
pstruh
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 65 - 75
- 2 - 3 190 60 - 70
RYBY
(PORCOVANÉ)
(1 kg)
Meèúò, tuniak,
losos, treska
X 2 200 45 - 55
- 3 190 50 - 55
X 2 190 45 - 55
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 min.)
Úrov
(od spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
ZELENINA
Plnená paprika
X 2 200 50 - 60
X 2 190 35 - 45
- 2 180 55 - 60
- 2 190 50 - 60
Plnené paradajky
X 2 200 50 - 55
- 2 180 50 - 60
- 2 190 35 - 45
Peèené zemiaky
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
- 2 190 45 - 50
Surová
gratinovaná
zelenina
(napr. fenikel,
kapusta,
parg¾a, zeler)
X 2 200 35 - 45
- 3 180 40 - 50
- 2 190 40 - 50
TABU¼KA PPRAVY JEDÁL PRE FUNKCIU GRIL
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(5 min.)
Úroveò
(od spodu)
Úroveò
funkcie
Zhnednutie
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
Plátky svieèkovej X 4 5 35 - 45
Kotlety X 4 5 30 - 40
Klobásky X 4 5 30 - 40
Bravèové kotlety X 4 5 25 - 35
Ryby X 4 5 30 - 40
Kuracie stehná X 4 5 35 - 40
Kebab X 4 5 30 - 35
Bravèové
rebierka
X 4 5 20 - 35
Polovièky
kurèat'a
X 3 5 45 - 50
Polovièky
kurèat'a
- 3 5 45 - 55
Kurèa vcelku - 3 5 60 - 70
Peèené mäso
(bravèové,
hovädzie)
- 3 5 75 - 90
Kaèica - 2 5 80 - 90
Jahòacie stehno - 3 5 90 - 120
Peèené
hovädzie mäso
- 3 5 90 - 120
Peèené zemiaky - 3 5 40 - 50
Rezne z meèúòa - 3 5 35 - 45
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 min.)
Úrov
(od spodu)
Teplota
(°C)
Èas
prípravy
jedla
(minúty)
ZÁKUSKY,
ÈNIKY A
POD.
Kysnuté
múèniky (kypré)
X 2 160 30 - 40
- 3 150 35 - 45
- 3 160 30 - 40
Plnené koláèe
(s tvarohom)
- 2 180 90 - 95
- 2 160 70 - 80
- 2 170 90 - 95
Koláèiky
X 2 180 25 - 35
- 3 180 45 - 50
- 2 180 30 - 40
Jablková trúd¾a
X 2 200 40 - 45
X 3 200 45 - 50
- 2 180 45 - 50
Suienky
X 2 180 20 - 30
- 1 - 3 160 30 - 40
- 2 - 4 180 25 - 35
Krémee,
zákusky
z odpa¾ovaného
cesta
X 2 - 4 190 25 - 35
X 1 - 3 180 40 - 50
X 2 - 4 190 30 - 40
Pikantné koláèe
X 2 200 50 - 55
X 3 180 55 - 60
X 2 200 40 - 50
Lasagne
X 2 200 45 - 55
- 2 190 45 - 55
- 2 190 45 - 55
Plnené ovocné
koláèe
napr.
ananásový,
broskyòový
X 2 200 35 - 45
- 2 180 45 - 50
- 2 180 40 - 50
Snehové cukrové
peèivo, pusinky
X 2 90 120 - 150
- 1 - 3 80 150 - 180
- 2 - 4 100 120 - 150
Zákusky
z lístkového
cesta
X 2 200 15 - 25
X 1 - 3 190 25 - 30
X 2 - 4 200 20 - 30
kypy,
bublanina
X 2 190 30 - 40
- 2 180 55 - 65
X 2 190 40 - 50
TABU¼KY PPRAVY JEDÁL
  • Page 1 1
  • Page 2 2

IKEA OBU 207 S Program Chart

Typ
Program Chart
Táto príručka je tiež vhodná pre

Súvisiace články