6
Rúra sa zapne automaticky po uplynutí času
vypočítaného tak, aby sa príprava jedla ukončila
v čase, ktorý ste nastavili.
Partenza ritardata
TEMPERATURA
200°C
AVVIO IN
TEMPO FINE
20:20
-07:10
Posunutý štart
TEPLOTA ŠTART O
ČAS UKONČENIA
Upozornenie: Túto funkciu môžete aktivovať ihneď a čas
čakania zrušiť stlačením .
Toto nastavenie možno použiť, iba keď sa nevyžaduje
predohrev rúry.
. ZHNEDNUTIE
Niektoré funkcie rúry umožňujú zhnednutie povrchu
jedla aktivovaním grilu po skončení pečenia.
per prolungare, OK per dorare
Cottura terminata alle 20:00
Príprava jedla ukonč. o 20:00
na predĺženie, OK na zapečenie
Na aktivovanie päťminútového cyklu zhnednutia
stlačte
. Pečenie pomocou aktuálnej zvolenej
funkcie možno predĺžiť stlačením
.
Funkciu zhnednutia zastavíte stlačením
, čím sa
rúra vypne, alebo stlačením
, čím sa dostanete do
hlavného menu.
. AUTOMATICKÉ RECEPTY
Rúra má 28 automatických receptov, pri ktorých sa
nastaví optimálna funkcia a teplota pečenia. Aby ste
túto funkciu využili čo najlepšie a dosiahli pri pečení
optimálne výsledky, prečítajte si a stiahnite náš
receptár na docs.hotpoint.eu
Pomocou
alebo vyberte "Recepty" z hlavného
menu. Stlačte
na potvrdenie a prístup k zoznamu
dostupných jedál.
V zozname sa pohybujete pomocou
alebo ,
potom výber potvrďte stlačením
.
Pollo arrosto
CONTROLLO
Automatico
TEMPO COTTURA
TEMPO FINE
19:20
-00:32
Pečené kurča
OVLÁDANIE
Automatické
DOBA PEČENIA
ČAS UKONČENIA
Stlačte a vložte jedlo do rúry. Znovu stlačte ,
čím funkciu aktivujete.
Tieto recepty vám umožňujú nastaviť čas ukončenia
pečenia.
Upozorňujeme, že: zaznie zvukový signál a na displeji sa
zobrazí, aký úkon je potrebné vykonať a kedy, napr. obrátiť
jedlo alebo skontrolovať, ako pečenie pokračuje.
. RECEPTY, MÄS. SONDA
Používanie potravinovej sondy vám umožňuje merať
teplotu vo vnútri jedla počas jeho prípravy.
Pomocou
alebo zvoľte v hlavnom menu
„Recepty, mäs. sonda“ a stlačte
.
Vyberte zo zoznamu jedlo, ktoré chcete, a potvrďte
stlačením
.
Upozornenie: Ak zvolíte „Pečenie s úpravami“ môžete meniť
všetky nastavenia (teplotu rúry a teplotu sondy). Pri ostatných
receptoch môžete meniť iba niektoré nastavenia.
Zasuňte potravinovú sondu hlboko
do mäsa, tak aby ste sa vyhli
kostiam a mastným častiam.
Pri hydine zasuňte sondu po dĺžke
do stredu pŕs a vyhnite sa dutým
častiam.
Vložte jedlo do rúry a zastrčte
zástrčku do prípojky na pravej
strane vo vnútri rúry.
COTTURA
TEMPERATURA
150°C
SONDA CARNE
ATTUALE
79°
100°
PEČENIE
TEPLOTA MÄSOVÁ SONDA
AKTUÁLNA
Podľa potreby zmeňte (ak sa dá)
prednastavenie alebo stlačte
.
Ozve sa zvukový signál a na displeji sa ukáže, kedy
potravinová sonda dosiahla požadovanú teplotu.
Po skončení prípravy jedla môžno výsledok ešte
zlepšiť predĺžením času.
Dĺžku času nastavíte stlačením
alebo : Rúra
automaticky použije funkciu „Konvenčné“.
Upozornenie: Ak sonda nebola pripojená správne, ozve sa
zvukový signál a zobrazí sa správa.
POUŽITIE MÄSOVEJ SONDY S MANUÁLNYMI
FUNKCIAMI
Mäsovú sondu možno použiť aj s niektorými
manuálnymi funkciami, aby ste pri príprave mäsa
dosiahli optimálne výsledky.
Zvoľte manuálnu funkciu a pripojte sondu: Vľavo
hore sa na displeji zobrazí teplota, ktorú ná sonda
dosiahnuť.
Statico
TEMPERATURA
180°C
SONDA CARNE
100°
TEPLOTA MÄSOVÁ SONDA
Konvenčné
Toto nastavenie môžete zmeniť pomocou alebo
, kurzor tak posuniete vedľa patričnej hodnoty,
a stlačte
.
Keď nastavenie na displeji začne blikať, pomocou
alebo
nastavte požadovanú hodnotu a potvrďte
stlačením
.
Na stránke docs.hotpoint.eu. si môžete prečítať
tabuľku zobrazujúcu teploty odporúčané pre každý
typ mäsa a stiahnuť Návod na používanie a údržbu.