4. Otvorte vrchný kryt (3), potraviny určené na opekanie umiestnite na
spodnej ohrievacej platni a jemne zavrite kryt.
5. Počas zatvárania a otvárania krytu dávajte pozor na výpary na stranách
prístroja, ktoré sú prirodzeným dôsledkom termického spracovania.
6. Počas opekania signalizačná zelená kontrolka bude striedavo svietiť
a zhasínať - termostat bude udržiavať vhodnú teplotu.
7. Počas opekania bude tuk splývať do špeciálnej nádoby.
8. Otvorte vrchný kryt a pomocou plastovej alebo drevenej lopatky vy-
berte potraviny.
9. Po ukončení opekania nastavte otočný gombík termostatu na pozíciu
(0), vyberte zástrčku zo sieťovej zásuvky a nechajte prístroj úplne vy-
chladnúť. Po vychladnutí prístroja vyprázdnite nádobu na tuk.
Pozor!
Čas opekania na grile závisí od druhu spracovávaných potravín. Pomocou
prístroja môžeme pripravovať mäso, ryby, špízy, zeleninu, a pod. Ne-
používajte kovový príbor, ktorý môže zapríčiniť poškodenie ohrievacích
platní. Vďaka použitiu pružného pántu vrchného krytu môžeme na grile
opekať potraviny rôznej hrúbky.
ČISTENIE A ÚDRŽBA
1. Pred začatím čistenia (ako aj po ukončení opekania) vyberte zástrčku
zo sieťovej zásuvky a počkajte kým prístroj vychladne.
2. Ohrievacie platne dôkladne očistite vlhkou, jemnou handričkou alebo
froté utierkou.
3. Vonkajší povrch grilu utrite vlhkou handričkou.
Pozor!
Neponárajte prístroj do vody alebo iných tekutín!
Neutierajte vnútro prístroja drsnými handričkami alebo hubkami, ktoré
môžu poškodiť ohrievacie platne!
TECHNICKÉ ÚDAJE
VÝKON: 1000W
Napájanie: sieť striedavého prúdu 230V 50/60 Hz