Rozmrazovanie
Pokrm Množstvo
(kg)
Čas rozmra-
zovania (min.)
Dodatočný čas
rozmrazovania (v
min.)
Poznámky
Kurča 1.0 100 - 140 20 - 30 Kurča položte na obráte-
ný tanierik vložený do
veľkého taniera. Po uply-
nutí polovice času obráť-
te.
Mäso 1.0 100 - 140 20 - 30 Po uplynutí polovice času
obráťte.
Mäso 0.5 90 - 120 20 - 30 Po uplynutí polovice času
obráťte.
Pstruh 1.50 25 - 35 10 - 15 -
Jahody 3.0 30 - 40 10 - 20 -
Maslo 2.5 30 - 40 10 - 15 -
Smotana 2 x 2,0 80 - 100 10 - 15 Smotana sa dá výborne
vyšľahať, aj keď je čia-
stočne zamrznutá.
Torta 1.4 60 60 -
Sušenie – Teplovzdušné pečenie
Plechy pokryte papierom odolným voči tuku
alebo papierom na pečenie.
Aby ste dosiahli lepší výsledok, po uplynutí
polovice času sušenia rúru vypnite, otvorte
dvierka, pokrm nechajte na jednu noc
vychladnúť a až potom dokončite sušenie.
Zelenina
Pred jeden plech na pečenie použite tretiu úroveň v rúre.
Pre 2 plechy použite prvú a štvrtú úroveň v rúre.
Pokrm Teplota (°C) Čas (hod.)
Strukoviny 60 - 70 6 - 8
Paprika 60 - 70 5 - 6
Zelenina na kvasenie 60 - 70 5 - 6
SLOVENSKY 11