IKEA SBI 100 W Program Chart

Typ
Program Chart
SBI 100
SCHEDA PRODOTTO
SK
5019 510 56014
1. Ovládací panel
2. Chladiaci ventilátor (nevidno ho)
3. Vrchný ohrevný èlánok
4. Ohrevný èlánok grilu
5. Zadné osvetlenie
6. Spodný ohrevný èlánok (nevidno ho)
7. Chladné dvierka rúry
PRÍSLUENSTVO RÚRY
OVLÁDACÍ PANEL
1. Ovládací gombík pre výber funkcie
2. Ovládací gombík termostatu
3. Èervená kontrolka termostatu
Prvá
Posledná
úroveò
úroveò
Rot:
Plech na peèenie
zákuskov:
Nádoba na
odkvapkávanie:
AKO ZAPNÚ RÚRU
Otoète ovládací gombík pre výber funkcie do polohy elanej funkcie.
Zapne sa osvetlenie rúry.
Otoète ovládací gombík termostatu smerom vpravo na elanú teplotu. Rozsvieti sa èervená
kontrolka termostatu, ktorá sa vypne po dosiahnutí nastavenej teploty.
Na konci varenia:
Otoète ovládacie gombíky do polohy
0
.
Tabu¾ka funkcií rúry
Funkcia Popis funkcie
0 VYPNUTÁ RÚRA
-
OSVETLENIE
Zapnutie vnútorného osvetlenia rúry
SPODNÝ OHREVNÝ
ÈLÁNOK
Táto funkcia je ideálna pre:
- ukonèenie peèenia ovocnej alebo tvarohovej torty.
- zahustenie omáèok.
Túto funkciu pouívajte poèas posledných 10-15 minút peèenia.
STATICKÁ
Na prípravu mäsa, rýb a hydiny na jednej úrovni.
Rúru predohrejte na elanú teplotu varenia a vlote potraviny do vnútra hneï po
zhasnutí èervenej kontrolky termostatu.
Odporúèame Vám pouívat' druhú alebo tretiu úroveò lity v rúre.
GRIL
Na grilovanie rebierok, pízov, klobások, gratinovanie zeleniny a na zapeèenie
chleba.
Rúru predohrejte poèas 3 - 5 min.
Poèas varenia musia ostat' dvierka rúry zatvorené.
V prípade grilovania mäsa nalejte do nádoby na odkvapkávanie, umiestnenej v
prvej polohe, trochu vody, zníi sa tým mnostvo dymu a tuk nebude vystrekovat'.
Odporúèame otoèit' potraviny poèas prípravy.
TABU¼KY VARENIA
TABU¼KA GRILOVANIA
Poznámka:
Doby varenia a teploty sú iba pribliné.
POTRAVINY Funkcia Predohrev
Úroveò
od spodu
Teplota
(°C)
Èas prípravy jedla
min
MÄSO
Jahòa, koz¾a, baranina
X 2 200 90 - 110
Te¾acie, hovädzie, bravèové X 2 200 90 - 110
Kurèa,
králik,
kaèica
X 2 200 70 - 80
Morka
(3-5 kg)
X 2 210 160 - 180
Hus
(2 kg)
X 2 210 100 - 130
RYBY
(1 kg)
Ostrie, okúò, tuniak, losos, treska
X 2 200 60 - 80
RYBY
(<1 kg - filé)
Meèúò, tuniak
X 2 190 50 - 60
ZELENINA
Paprika, paradajky, peèené zemiaky
X 2
190
50 - 60
KOLÁÈE, ZÁKUSKY A POD.
Kysnuté koláèe
X 2
180 40 - 50
Plnené koláèe
s tvarohom
X 2
190 60 - 90
Linecké koláèe
X 2
190 40 - 50
viny, palacinky
X 2
200 50 - 60
Suienky, bábovky, zákusky
X 2
180 20 - 30
Odpa¾ované cesto, rolády
X 2
180 35 - 45
Slané torty, plnené ovocné torty
napr. s ananásom, broskyòami
X 2
200 50 - 60
Lasagne, zapekané zemiaky, plnená
cestovina, zapeèená cestovina
X 2
200 40 - 50
Chlieb
X 2
210 30 - 40
Pizza
X 2
225 15 - 20
Zákusky z lístkového cesta
X 2
210 20 - 30
Suflé
X 2
200 40 - 50
POTRAVINY Funkcia Predohrev
Úroveò
od spodu
Teplota
(°C)
Èas prípravy jedla
min
Toasty X 3-4 200-225 10 - 15
Rebierka X 3-4 200-225 30 - 40
Kotlety X 3-4 200-225 30 - 40
Klobásky X 3 200-225 30 - 40
Rotenka X 3 200-225 30 - 40
Ryby (filé) X 3 200-225 30 - 40
Kuracie stehná X 3 200-225 40 - 50
pízy X 3 200-225 40 - 50
Rebierka X 3 200-225 40 - 50
1/2 kurèat'a X 3 200-225 40 - 50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

IKEA SBI 100 W Program Chart

Typ
Program Chart