Whirlpool AKZ 131 NB Program Chart

Typ
Program Chart

Táto príručka je tiež vhodná pre

AKZ 131 LIST POPISU SPOTREBIČA
SK
5019 310 53711
Prvá-Posledná...
úroveň vodiacej lišty
1.Ovládací panel
2.Chladiaci ventilátor* (nevidno ho)
3.Vrchný ohrevný článok (môže byt' spustený)
4.Osvetlenie rúry
5.Kotúčový ohrevný článok (nevidno ho)
6.Ventilátor
7.Spodný ohrevný článok (nevidno ho)
8.Závesy dvierok rúry
9.Ochladzované dvierka rúry
*Poznámka.:
Chladiaci ventilátor sa zapína iba potom, čo
rúra dosiahla určitú teplotu. Po vypnutí rúry môže ventilátor
pokračovat' v činnosti ešte po určitú dobu, aby sa dosiahlo
správne vychladenie.
E
PRÍSLUŠ ENSTVO
Gombíky s dvojstupňovým stlačením
Pri použití tohoto druhu gombíkov ich stlačte v strede.
Otočte gombík do želanej polohy.
Po ukončení varenia otočte gombík spät' do polohy označenej “0” a znovu ho stlačte, čím sa
nastaví do pôvodnej polohy.
POPIS RÚRY ALEBO RADY PRE POUŽITIE RÚRY NÁJDETE NA LISTE POPISU
PROGRAMOV.
TABUľKA FUNKCIÍ RÚRY
Symbol
funkcie
Funkcia
Predstavená
teplota/úroveň
Popis funkcie
(podrobnosti pozri v príručke užívateľa)
0 RÚRA VYPNUTÁ -
-
OSVETLENIE RÚRY -
Pre zapnutie osvetlenia rúry.
MLTF
(Udržiavanie v teple)
35C
Pre udržiavanie stálej teploty,
35°C alebo 60°C.
STATICKÁ 200C
Pre prípravu jedál na jednej úrovni.
Predohrev.
MÚČNIKY
(Statická+Ventilátor)
175C
Pre prípravu jedál na dvoch úrovniach, pri
tej istej teplote.
VENTILÁTOR 160C
Pre prípravu jedál na viac ako jednej úrovni,
pri tej istej teplote.
TURBOVENTILÁTOR 160C
Pre prípravu: veľkých ovocných koláčov,
plnenej zeleniny, paštét, hydiny.
GRIL 3
Pre grilovanie malých kúskov mäsa,
toastov a pod.
TURBOGRIL
(Gril+Ventilátor)
3
Pre grilovanie veľkých kusov mäsa.
PROGRAM P1
Pre pečenie pizze, chleba, posúchov.
Rošt
Plech na pečenie
Nádoba na odkvapkávanie
UVEDENIE RÚRY DO ČINNOSTI
Pri prvom zapojení rúry do elektrickej siete alebo po výpadku dodávky prúdu
je na displeji
zobrazené “ ”.
Zapnutie rúry:
•otočte
ovládací gombík 1
do polohy
“0”
.
stlačte
tlačidlo 2
.
Na displeji je zobrazené “--:--”
.
1
2
3
1. Ovládací gombík: pre voľbu funkcií rúry.
2. Gombík na výber a potvrdenie rôznych činností (používajte iba
jednoduché stlačenie).
3. Gombík pre nastavenie: presného času, času varenia, času, kedy sa má
príprava jedla ukončit', teploty a úrovne výkonu (Funkcia
P
).
Prvá
Posledná
TABUĽKA PRÍPRAVY JEDÁL PRE FUNKCIU GRIL
TABUĽKY PRÍPRAVY JEDÁL
POZNÁMKA:
Pri príprave mäsa používajte funkcie s ventilátorom alebo statickú funkciu, odporúčame Vám
taktiež použit' funkciu Zhnednutie (úroveň 1 až 3)
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(5 min.)
Úroveň
(od spodu)
Úroveň
zhnednutia
Čas prípravy jedla
(minút)
Plátky sviečkovej
X 4 5 35 - 45
Kotlety
X 4 5 30 - 40
Klobásky
X 4 5 30 - 40
Bravčové kotlety
X 4 5 25 - 35
Ryby
X 4 5 30 - 40
Kuracie stehná
X 4 5 35 - 40
Kebab
X 4 5 30 - 35
Bravčové rebierka
X 4 5 20 - 35
Polovičky kurčat'a
X 3 5 45 - 50
Polovičky kurčat'a
- 3 5 45 - 55
Kurča vcelku
- 3 5 60 - 70
Pečené mäso
(bravčové, hovädzie)
- 3 5 75 - 90
Kačica
- 2 5 80 - 90
Jahňacie stehno
- 3 5 90 - 120
Pečené hovädzie mäso
- 3 5 90 - 120
Pečené zemiaky
- 3 5 40 - 50
Rezne z mečúňa
- 3 5 35 - 45
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveň
(od spodu)
Teplota
(°C)
Čas prípravy
jedla
(minút)
MÄSO
Jahňacina, kozľacina, baranina
X 2 200 60 - 80
X 2 190 70 - 90
X 2 190 60 - 80
Pečené mäso
(Teľacina, bravčové, hovädzie)
(kg 1)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
- 2 190 60 - 80
Kurča, králik, kačica
X 2 200 70 - 80
- 2 190 60 - 70
- 2 190 70 - 80
Moriak (kg 6) + úroveň 3
zhnednutie
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
X 1 190 150 - 180
Hus (2 kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 100 - 120
X 2 190 110 - 120
RYBY (VCELKU)
(1-2 kg)
Ostriež, okúň, tuniak,
losos, pstruh
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 65 - 75
- 2 - 3 190 60 - 70
RYBY (PORCOVANÉ)
(1 kg)
Mečúň, tuniak, losos, treska
X 2 200 45 - 55
- 3 190 50 - 55
X 2 190 45 - 55
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveň
(odspodu)
Teplota
(°C)
Čas prípravy jedla
(minúty)
ZELENINA
Plnená paprika
X 2 200 50 - 60
X 2 190 35 - 45
- 2 180 55 - 60
- 2 190 50 - 60
Plnené paradajky
X 2 200 50 - 55
- 2 180 50 - 60
- 2 190 35 - 45
Pečené zemiaky
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
- 2 190 45 - 50
Surová gratinovaná
zelenina (napr. fenikel,
kapusta, špargľa, zeler)
X 2 200 35 - 45
- 3 180 40 - 50
- 2 190 40 - 50
POTRAVINY Funkcia
Predohrev
(10 minút)
Úroveň
(odspodu)
Teplota
(°C)
Čas prípravy jedla
(minúty)
ZÁKUSKY, MÚČNIKY A POD.
Kysnuté múčniky (kypré)
X 2 160 30 - 40
- 3 150 35 - 45
- 3 160 30 - 40
Plnené koláče
(s tvarohom)
- 2 180 90 - 95
- 2 160 70 - 80
- 2 170 90 - 95
Koláčiky
X 2 180 25 - 35
- 3 180 45 - 50
- 2 180 30 - 40
Jablková štrúdľa
X 2 200 40 - 45
X 3 200 45 - 50
- 2 180 45 - 50
Sušienky
X 2 180 20 - 30
- 1 - 3 160 30 - 40
- 2 - 4 180 25 - 35
Krémeše, zákusky z
odpaľovaného cesta
X 2 - 4 190 25 - 35
X 1 - 3 180 40 - 50
X 2 - 4 190 30 - 40
Pikantné koláče
X 2 200 50 - 55
X 3 180 55 - 60
X 2 200 40 - 50
Lasagne
X 2 200 45 - 55
- 2 190 45 - 55
- 2 190 45 - 55
Plnené ovocné koláče
napr. ananásový, broskyňový
X 2 200 35 - 45
- 2 180 45 - 50
- 2 180 40 - 50
Snehové cukrové pečivo, pusinky
X 2 90 120 - 150
- 1 - 3 80 150 - 180
- 2 - 4 100 120 - 150
Zákusky z lístkového cesta
X 2 200 15 - 25
X 1 - 3 190 25 - 30
X 2 - 4 200 20 - 30
Nákypy, suflé
X 2 190 30 - 40
- 2 180 55 - 65
X 2 190 40 - 50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 131 NB Program Chart

Typ
Program Chart
Táto príručka je tiež vhodná pre