OBI C00
SCHÉME VÝROBKU
SK
5019 610 56012
1. Ovládací panel
2. Chladiaci ventilátor (nevidno ho)
Èinnost' ventilátora je viazaná na dosiahnutú
teplotu rúry a môe pokraèovat' aj po vypnutí rúry,
poèas nieko¾kých minút.
3. Horný ohrevný èlánok (mono ho spustit')
4. Osvetlenie rúry
5. Okrúhly ohrevný èlánok (nevidno ho)
6. Ventilátor rúry
7. Spodný ohrevný èlánok (nevidno ho)
8. Chladné dvierka rúry
PRÍSLUENSTVO RÚRY
OVLÁDACÍ PANEL
1. Ovládací gombík Zapnutie/Vypnutie - Výber funkcií
2. Tlaèidlo pre potvrdenie a výber programu
3. Ovládacím gombíkom môete zmenit' vopred nastavené hodnoty (teplotu, èas, úrovne)
Prvá
Posledná
úroveò
úroveò
Plech na peèenie zákuskov:
Rot:
Nádoba na
odkvapkávanie:
Boèné
katalytické panely:
1
2 3
Tabu¾ka funkcií rúry
Funkcia
Nastavená
teplota
Nastavite¾ná
teplota
Popis funkcie
-
Vypnutá rúra
- - -
OSVETLENIE
- -
Zapnutie vnútorného osvetlenia rúry
DUÁLNA 35°/60°
35C - 60C -
Na udriavanie stálej teploty vnútri rúry.
35°C: na kysnutie cesta, chleba a pizze.
60°C: na udranie teploty jedla po varení.
Odporúèame Vám pouívat' prvú úroveò vodiacej lity.
STATICKÁ
200C 50°C - 250°C
Na prípravu mäsa, rýb a hydiny na jednej úrovni.
Rúru predohrejte na elanú teplotu varenia a vlote
potraviny do vnútra rúry, keï sú rozsvietené vetky
indikátory teplomera.
Odporúèame Vám pouívat' druhú alebo tretiu úroveò lity v
rúre.
S VENTILÁTOROM
175C 50°C - 250°C
Na prípravu jedál na max. 2 úrovniach.
Ak je to potrebné, odporúèame zmenit' polohu jedál, aby
boli jedlá uvarené rovnomernejie.
NÚTENÝ OBEH
TEPLÉHO VZDUCHU
160C 50°C - 250°C
Na varenie jedál, ktoré vyadujú rovnakú teplotu v rúre, bez
predohrevu, na jednej alebo viacerých úrovniach (napr.: ryby,
zelenina, koláè) bez prenosu vône z jedného jedla na druhé
TURBOVENTILÁTOR
160C
50°C - 250°C
Na prípravu jedla na jednej úrovni (napr.: ovocie, torty,
bábovky, zelenina, pizza, hydina).
GRIL
3 -
Na grilovanie rebierok, pízov, klobások, gratinovanie
zeleniny a na zapeèenie chleba.
Funkciu mono nastavit' na rôznu úroveò výkonu
(1 min. - 5 max.).
Rúru predohrejte poèas 3 - 5 min.
Poèas varenia musia ostat' dvierka rúry zatvorené.
V prípade grilovania mäsa nalejte do nádoby na
odkvapkávanie, umiestnenej v prvej polohe, trochu vody,
zníi sa tým mnostvo dymu a tuk nebude vystrekovat'.
Odporúèame otoèit' potraviny poèas prípravy.
TURBOGRIL
3 -
Na grilovanie ve¾kých kusov mäsa (roast beef, peèené mäsá).
Funkciu mono nastavit' na rôznu úroveò výkonu
(1 min. - 5 max.).
Rúru predohrejte poèas 3 - 5 min.
Poèas varenia musia ostat' dvierka rúry zatvorené.
V prípade prípravy mäsa nalejte do nádoby na
odkvapkávanie (umiestnenej v prvej polohe) trochu vody,
zníi sa tým mnostvo dymu a tuk nebude vystrekovat'.
Odporúèame mäso poèas prípravy otoèit'.
PIZZA/CHLIEB
-
P1- 300°C
P2- 220°C
Na peèenie pizze, chleba, posúchov.
Ku kadému programu sa viae recept, ktorý nájdete v
priloenej kuchárskej knihe.
DOPLNKOVÝ
OHREVNÝ ÈLÁNOK
200C 50°C - 250°C
Na rýchly predohrev rúry.
Poèas ohrevu sa indikátory teplomera
postupne rozsvietia.
Pri dosiahnutí nastavenej teploty sa funkcia vypne
automaticky a zaznie zvukové znamenie, ktoré indikuje
automatický prechod rúry do funkcie
STATICKÁ
.