7. Program „EUROPEAN BREAD“
-
8. Program „CAKE“
9. Program „PASTA DOUGH“
10. Программа „YEAST DOUGH“
11. Program „OATMEAL“
12. Program „YOGURT“
13. Program „JAM“
-
14. Program „BAKE“
15. Program „RICE/GRAIN“
16. Program „PILAF“
-
17. Program „DESSERT“
Príprava zariadenia k použití
2.
3.
Uloženie ingrediencií
2.
3.
•
-
•
•
•
-
4.
-
Všeobecný postup pri práci so zariadením
2.
Číslo na
displeje
Názov
programu
Číslo na
displeje
Názov
programu
Číslo na
displeje
Názov
programu
Bread
Jam
2 8 Cake Bake
3
Bread
4
5
Gluten Free
Bread
Oatmeal Dessert
6
3.
-
4. -
5.
6.
Obráťe pozor, že vprogramoch 1 až 7 tlačidlami a si môžete nastaviť
čas, vpriebehu ktorého sa bude pripravovať jedlo, vrátane času odloženého
štartu (pritom, čas prípravy sa meniť nebude). Vprogramoch 12, 15 až 17
spomocou rovnakých tlačidiel si môžete zmeniť čas prípravy.
8.
-
-
-
Vytiahnutie hotového chleba
-
POZOR! Pamätajte si, že po ukončení procesu prípravy, chlieb, formička a
nahrievacia komora sú veľmi horúce! Buďte opatrní, keď budete používať
kuchyňské rukavice, aby nedošlo do spálenín! Nenechávajte horúcu formičku
schlebom na obrusu, plastových a iných termicky citlivých povrchoch, ktoré
sa môžu zapáliť alebo roztaviť!
2.