143
legenda
a plniaca zátka
b veko
c mixovacia nádoba
d tesniaci krúžok
e nožová jednotka
f základňa
g výrezy
h miešadlo (len KAH359GL)
používanie mixéra
1 Založte tesniaci krúžok d na
nožovú jednotku e – musíte
to urobiť správne. Ak tesniaci
krúžok nebude založený správne
alebo bude poškodený, bude
dochádzať k presakovaniu
obsahu.
2 Nožovú jednotku e vložte do
základne f.
3 Základňu naskrutkujte na spodok
mixovacej nádoby tak, aby bola
riadne dotiahnutá 2.
4 Do mixovacej nádoby vložte dané
zložky.
5 Na mixovaciu nádobu založte
veko jeho zatlačením nadol.
(Jeden z výčnelkov veka musí
pritom zakrývať výpust mixovacej
nádoby.)
6 Do veka vložte plniacu zátku a
zatlačte ju nadol, aby ste ju zaistili.
7 Zložte kryt z výstupu pre vysokú
rýchlosť hlavného zariadenia 3.
8 Na tento výstup založte tento mixér
– otáčajte ním v smere hodinových
ručičiek a súčasne ho tlačte nadol,
aby sa zachytil 4. Potom ním ešte
ďalej otáčajte v smere hodinových
ručičiek, aby ste ho zaistili do
potrebnej pozície.
9 Zariadenie zapnite na požadovanú
rýchlosť (pozrite si tabuľku
odporúčaného používania).
10 Zariadenie po dosiahnutí žiadanej
konzistencie pripravovaného
obsahu vypnite a tento mixér z
neho obidvoma rukami vyberte.
používanie miešadla (len
KAH359GL)
1 Na mixovaciu nádobu založte
veko a vyberte z neho plniacu
zátku. Ak veko nie je založené,
miešadlo v mixovacej nádobe
NEPOUŽÍVAJTE.
2 Vložte miešadlo do otvoru 5
a počas chodu motorčeka ním
pomaly robte krúživé pohyby v
mixovacej nádobe.
l
Miešanie miešadlom pomáha hýbať
zložkami v mixovacej nádobe počas
ich spracovávania, čo zabraňuje
upchávaniu.
rady
l
Aby nedochádzalo k presakovaniu
obsahu:
Tesniaci krúžok pred jeho
založením namočte.
Mixovacia nádoba musí byť
pevne zaistená v základni.
l
Pri príprave majonézy vložte do
mixovacej nádoby všetky zložky
okrem oleja. Potom za chodu
zariadenia vyberte plniacu zátku
a cez otvor pomaly a rovnomerne
pridávajte olej.
l
Husté zmesi, napríklad nátierky a
dipy: Používajte nízku až strednú
rýchlosť a zmes v prípade potreby
zoškrabujte z vnútornej steny
mixovacej nádoby. Ak je zmes
príliš hustá a jej spracovanie je
preto ťažké, pridajte do nej viac
tekutiny a použite miešadlo, ak bolo
dodané. Eventuálne použite pulzný
chod, aby sa jednotlivé zložky
dostávali k nožom.
l
Pri drvení ľadu ho spracovávajte v
menších množstvách a používajte
na to pulzný chod. Odporúčame pri
tom držať ruku na veku a plniacej
zátke.