OBU COO
POPIS SPOTREBIÈA
SK
5019 610 56017
1.
Ovládací panel
2.
Chladiaci ventilátor (nevidno ho)
Èinnost' ventilátora je viazaná na dosiahnutú
teplotu rúry a varnej dosky a môe pokraèovat' aj po
vypnutí rúry, poèas nieko¾kých minút
3.
Horný ohrevný èlánok (mono ho spustit')
4.
Osvetlenie rúry
5.
Okrúhly ohrevný èlánok (nevidno ho)
6.
Ventilátor rúry
7.
Spodný ohrevný èlánok (nevidno ho)
8.
Chladné dvierka rúry
PRÍSLUENSTVO RÚRY
OVLÁDACÍ PANEL
1. Ovládací gombík Zapnutie/Vypnutie - Výber funkcií.
2. Tlaèidlo pre potvrdenie a výber programu.
3. Ovládacím gombíkom môete zmenit' vopred
nastavené hodnoty (teplotu, èas, úrovne).
4. Ovládací gombík prednej ¾avej varnej zóny*
0 1 ...10
5. Ovládací gombík zadnej ¾avej varnej zóny*
0 1 ...10
6. Ovládací gombík zadnej pravej varnej zóny*
0 1 ...10
7. Ovládací gombík prednej pravej varnej zóny*
0 1 ...10
8. Kontrolka èinnosti varnej dosky
*) Ovládacie gombíky varnej dosky nemono vzájomne zamenit'. Po èistení alebo údrbe ich musíte umiestnit' spät' na ich
miesto.
Prvá
posledná
úroveò
úroveò
Plech na peèenie
zákuskov:
Rot:
Nádoba na
odkvapkávanie:
Katalytické panely:
Posuvné ko¾ajnièky:
Tabu¾ka funkcií rúry
Funkcia
Nastavená
teplota
Nastavite¾n
á teplota
Popis funkcie
-
Vypnutá rúra
- -
OSVETLENIE
- - Zapnutie vnútorného osvetlenia rúry
DUÁLNA 35°/60°
35C - 60C -
Na udriavanie stálej teploty vnútri rúry.
35°C: na kysnutie cesta, chleba a pizze.
60°C: na udranie teploty jedla po varení.
Odporúèame Vám pouívat' prvú úroveò vodiacej lity.
STATICKÁ
200C 50°C - 250°C
Na prípravu mäsa, rýb a hydiny na jednej úrovni.
Rúru predohrejte na elanú teplotu varenia a vlote potraviny
do vnútra rúry, keï sú rozsvietené vetky indikátory
teplomera.
Odporúèame Vám pouívat' druhú alebo tretiu úroveò lity v
rúre.
S VENTILÁTO-
ROM
175C 50°C - 250°C
Na prípravu jedál na max. 2 úrovniach.
Ak je to potrebné, odporúèame zmenit' polohu jedál, aby boli
jedlá uvarené rovnomernejie.
Nútený obeh
teplého vzduchu
160C 50°C - 250°C
Na varenie jedál, ktoré vyadujú rovnakú teplotu v rúre, bez
predohrevu, na jednej alebo viacerých úrovniach (napr.: ryby,
zelenina, koláè) bez prenosu vône z jedného jedla na druhé.
TURBOVENTI-
LÁTOR
160C
50°C - 250°C
Na prípravu jedla na jednej úrovni (napr.: ovocie, torty,
bábovky, zelenina, pizza, hydina).
GRIL
3 -
Na grilovanie rebierok, pízov, klobások, gratinovanie zeleniny
a na zapeèenie chleba.
Funkciu mono nastavit' na rôznu úroveò výkonu
(1 min. - 5 max.).
Rúru predohrejte poèas 3 - 5 min.
Poèas varenia musia ostat' dvierka rúry zatvorené.
V prípade grilovania mäsa nalejte do nádoby na
odkvapkávanie, umiestnenej v prvej polohe, trochu vody, zníi
sa tým mnostvo dymu a tuk nebude vystrekovat'.
Odporúèame otoèit' potraviny poèas prípravy.
TURBOGRIL
3 -
Na grilovanie ve¾kých kusov mäsa (roast beef, peèené mäsá).
Funkciu mono nastavit' na rôznu úroveò výkonu
(1 min. - 5 max.).
Rúru predohrejte poèas 3 - 5 min.
Poèas varenia musia ostat' dvierka rúry zatvorené.
V prípade prípravy mäsa nalejte do nádoby na odkvapkávanie
(umiestnenej v prvej polohe) trochu vody, zníi sa tým
mnostvo dymu a tuk nebude vystrekovat'.
Odporúèame mäso poèas prípravy otoèit'.
PIZZA/CHLIEB
-
P1- 300°C
P2- 220°C
Na peèenie pizze, chleba, posúchov.
Ku kadému programu sa viae recept, ktorý nájdete v
priloenej kuchárskej knihe.
DOPLNKOVÝ
OHREVNÝ
ÈLÁNOK
200C 50°C - 250°C
Na rýchly predohrev rúry.
Poèas ohrevu sa indikátory teplomera
postupne rozsvietia.
Pri dosiahnutí nastavenej teploty sa funkcia vypne automaticky
a zaznie zvukové znamenie, ktoré indikuje automatický
prechod rúry do funkcie
STATICKÁ
.