AEG BY931460NM Stručná príručka spustenia

Typ
Stručná príručka spustenia

Tento návod je vhodný aj pre

Funkcie ohrevu
Sprievodca pečením
Jedno alebo dve stlačenia – zapne Funkciu
ohrevu alebo funkciu Sprievodca pečením.
Stlačenie a podržanie na 3 sekundy – zapne
alebo vypne osvetlenie rúry.
Rýchle zohrievanie
Stlačte a podržte tri sekundy – zapnutie a
vypnutie funkcie Rýchle zohrievanie.
Obľúbený program
Stlačte raz – otvorenie ponuky Obľúbené.
Stlačte a podržte tri sekundy – uloženie
aktívnej funkcie do ponuky Obľúbené.
Senzorové pole
1. Displej
2. Zap/vyp
3. Otočný ovládač a tlačidlo OK
4. Tlačidlo Domov - otvorí hlavnú
ponuku
5. Čas a doplnkové funkcie
6. Ponuka Funkcie ohrevu alebo
Sprievodca pečením
7. Nastavenie teploty
8. Časomer
9. Obľúbený program
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Stručné pokyny
Funkcie ohrevu
30-300°C
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/4
2/4
3/4
4/4
....
Teplovzdušné pečenie
Pizza
Pomalé pečenie
Horný/dolný ohrev
Mrazené pokrmy
Turbo gril
Rýchly gril
Gril
Vlhký horúci vzduch
Uchovať teplé
Rozmrazovanie
Dolný ohrev
Kysnutie cesta
Chlieb
Zapečené jedlo
Zaváranie
Sušenie
Ohrev tanierov
EKO pečenie mäsa
Teplovzdušné pečenie
Teplovzdušné pečenie
Pizza
EKO pečenie mäsa
Trvanie
Trvanie
Blok. ovládania
Nastaviť a ísť
ULOŽIŤ
Koniec
Koniec
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
EKO pečenie mäsa
Pizza
Stlačte raz
1-3 kg
0:00-23:59
3:00
19:30
1/3
2:30
19:00
1/5
....
....
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-300°C
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
Sprievodca pečením
Bravčové/Teľacie
Pečené bravčové
Hmotnostný program Manuálne
Bravčové/Teľacie Pečené bravčové
Hovädzie/Zverina/Jahňa Bravčové zadné
Polotovary
Švédsky slávnostný pokrm
Blok. ovládania
Trvanie
Trvanie
Nastaviť a ísť
Ohrev a uchovanie teploty
ULOŽIŤ
Aktivujte stlačením OK
Koniec
Koniec
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Polotovary
Späť
Späť Hmotnostný program
Hovädzie/Zverina/Jahňa
Bravčové zadné
Manuálne Späť
Stlačte dvakrát
Sprievodca pečením
Bravčové/Teľacie
Pečené bravčové
Bravčové zadné
Bravčové koleno
Bravčové plece
Pečené teľacie
Teľacie koleno
Teľacie ossobuco
Plnené teľacie prsia
Sekaná
Švédsky slávnostný pokrm
1
Hovädzie/Zverina/Jahňa
Hovädzie pečené
Hovädzie po škandinávsky
Dusené mäso
Marinované hovädzie
Zadné zo zveriny
Pečená zverina
Králik
Králik v horčicovej omáčke
Diviak
Pečené jahňacie
Jahňacie pečené, stredne
Jahňacie stehno
Hydina
Kura, celé
Celá morka
Celá kačica
Celá hus
Hydina bez kostí
Kuracie stehná
Kohút na víne
Pečená kačica na pom.
Plnené kura
Ryby
Celá ryba
Rybie lé
Treska
Ryba v soli
Plnené calamari
Dusený losos
Zapečené ryby so zemiakmi
Pošírovaná ryba (pstruh)
Koláč
Citrónový koláč
Švédsky koláč
Piškótový koláč
Tvarohový koláč
Biskupský chlebíček
Koláč s mrveničkou
Maslová pletenica
Vianočka
Kysnutá bábovka
Koláč Savarin
Brownies - čok. sušienky
Mufny
Sladký koláč
Mrkvový koláč
Mandľový koláč
Ovocný koláč
Babičkin jablkový koláč
Pizza/Pirohy/Chlieb
Pizza
Cibuľový koláč
Slaný lotrinský koláč
Koláč z kozieho syra
Syrový koláč
Syrové pečivo
Biely chlieb
Farmársky chlieb
Ruskí knedle
Dusené/Zapekané jedlá
Lasagne
Cannelloni
Zapečené zemiaky
Moussaka
Zapečené cestoviny
Zapekaná čakanka
Dusené hovädzie mäso
Dusená kapusta s mäsom
Franské knedličky
Polotovary
Pizza, mrazená
Americká pizza, mrazená
Pizza, chladená
Malé pizze, mrazené
Hranolčeky
Americké zemiaky, krokety
Opečené zemiakové pyré
Chlieb/Pečivo
Chlieb/Pečivo, zmrazené
Jablkový závin, zmrazený
Rybie lé, zmrazené
Kuracie krídla
Lasagne/Cannelloni, zmraz.
867325505-A-272015
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BY931460NM Stručná príručka spustenia

Typ
Stručná príručka spustenia
Tento návod je vhodný aj pre