Electrolux EVY9841VAX Stručná príručka spustenia

Typ
Stručná príručka spustenia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Senzorové pole
1. Zap/vyp
2. Funkcie ohrevu alebo
Sprievodca pečením
3. Tlačidlo Domov
4. Nastavenie teploty
5. Obľúbené
6. Displej
7. Tlačidlo na posun nahor
8. Tlačidlo na posun nadol
9. Čas a doplnkové funkcie
10. Časomer
11. OK
Funkcie ohrevu
Sprievodca pečením
Jedno alebo dve stlačenia – zapne
Funkciu ohrevu alebo funkciu
Sprievodca pečením. Stlačenie a
podržanie na 3 sekundy – zapne
alebo vypne osvetlenie rúry.
Rýchle zohrievanie
Stlačte a podržte tri sekundy
– zapnutie a vypnutie funkcie
Rýchle zohrievanie.
Zap/vyp
Stlačte raz – zapnutie spotrebiča.
Obľúbené
Stlačte raz – otvorenie ponuky
Obľúbené. Stlačte a podržte tri
sekundy – uloženie aktívnej funkcie
do ponuky Obľúbené.
Stručné pokyny
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15140°C
16:30
00:15140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Funkcie ohrevu
Teplovzdušné pečenie
Vlhká para
Intenzívna para
Teplovzdušné pečenie
Trvanie
Trvanie
BLOK. OVLÁDANIA
NASTAVIŤ A ÍSŤ
Ohrev a uchovanie teploty
ULOŽIŤ
Koniec
Koniec
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Vlhká para
Intenzívna para
Stlačte raz
Stlačte raz alebo dvakrát
Funkcie ohrevu
Vlhká para
Intenzívna para
Horúca para
EKO parné pečenie
Regenerácia
Vlhký horúci vzduch
EKO pečenie mäsa
Pomalé pečenie
Dolný ohrev
Mrazené pokrmy
Gril
Rýchly gril
Turbo gril
Tradičné pečenie
Pizza
Teplovzdušné pečenie
Špeciálne
Chlieb
Zapečené jedlo
Kysnutie cesta
Ohrev tanierov
Zaváranie
Sušenie
Uchovať teplé
Rozmrazovanie
1-3 kg
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
Stlačte dvakrát
Sprievodca pečením
Polotovary
Späť
Späť Hmotnostný program
Bravčové/Teľacie
Bravčové/Teľacie Pečené bravčové
BLOK. OVLÁDANIA
NASTAVIŤ A ÍSŤ
Ohrev a uchovanie teploty
ULOŽIŤTrvanie
Trvanie
Hovädzie/Zverina/Jahňa Bravčové zadné
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OK
Aktivujte stlačením OKKoniec
Koniec
Polotovary Sekaná
Pečené bravčové
Hmotnostný program Manuálne
Hovädzie/Zverina/Jahňa
Bravčové zadné
Manuálne Späť
Sprievodca pečením
867303400-A-142014
Bravčové/Teľacie
Pečené bravčové
Bravčové zadné
Bravčové koleno
Bravčové plece
Pečené teľacie
Teľacie koleno
Teľacie ossobuco
Plnené teľacie prsia
Sekaná
Hovädzie/
Zverina/Jahňa
Hovädzie pečené
Hovädzie po škandinávsky
Dusené mäso
Marinované hovädzie
Zadné zo zveriny
Pečená zverina
Králik
Králik na horčici
Mäso z diviaka
Pečené jahňacie
Jahňacie pečené, stredne
Jahňacie stehno
Hydina
Celé kura
Celá morka
Celá kačica
Celá hus
Hydina bez kostí
Kuracie stehná
Kohút na víne
Pečená kačica na pom.
Plnené kura
Pošírovaná kuracie prsia
Ryba
Celá ryba do 1 kg
Rybie lé
Treska
Ryba v soli
Plnené calamari
Dusený losos
Zapečené ryby so zemiakmi
Pošírovaný ryby (pstruh)
Koláč
Citrónový koláč
Švédsky koláč
Piškótový koláč
Tvarohový koláč
Biskupský chlebíček
Koláč s mrveničkou
Vianočka
Kysnutá bábovka
Koláč Savarin
Brownies - čok. sušienky
Mufny
Sladký koláč
Mrkvový koláč
Mandľový koláč
Biskupský chlebíček
Dezerty
Karamelový nákyp
Kokosový puding
Kapučínový dezert
Čerešňový koláč
Slivkové knedle
Pizza/Pirohy/Chlieb
Pizza
Cibuľový koláč
Slaný lotrinský koláč
Koláč z kozieho syra
Syrový koláč
Syrové pečivo
Biely chlieb
Farmársky chlieb
Ruskí knedle
Maslová pletenica
Dusené/
Zapekané jedlá
Lasagne
Cannelloni
Zapečené zemiaky
Moussaka
Zapečené cestoviny
Zapekaná čakanka
Dusené hovädzie mäso
Dusená kapusta s mäsom
Prílohy
Stredozemská zelenina
Tradičná zelenina
Lúpané paradajky
Zemiaky v šupke
Varené zemiaky
Slané knedle
Ryža
Vaječný nákyp
Polotovary
Pizza, mrazená
Americká pizza, mrazená
Pizza, chladená
Malé pizze, mrazené
Hranolčeky
Americké zemiaky, krokety
Opečené zemiakové pyré
Chlieb/Pečivo
Chlieb/Pečivo, zmrazené
Jablkový závin, zmrazený
Rybie lé, zmrazené
Kuracie krídla
Lasagne/Cannelloni, zmraz.
Hovädzie lety
Kuracie prsia
Pošírovaný teľací steak
Fileta z morskej pražmy
Garnáty
Turbot s feniklom
Mrkva s vanilkou
Jablká
Hruška v červenom víne
Anglický krém
Varenie metódou SousVide
Varenie metódou
SousVide
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EVY9841VAX Stručná príručka spustenia

Typ
Stručná príručka spustenia