119
SK
PRAKTICKÉ RADY
• Nikdy nenapĺňajte nádobu, ktorú používate na miešanie alebo
šľahanie, viac ako do 2/3, aby sa zabránilo úniku. - OBR.4
• Predpripravené jedlo musí byť vo výške aspoň spodnej časti hriadeľa
mixéra pre úspešné spracovanie zmesi.
• Odstráňte kosti a chrupavky z mäsa pred vložením do nádoby.
• Nechajte varené jedlo chvíľu vychladnúť, než ho dáte do nádoby.
• Pri vláknitých potravinách (pór, zeler, špargľa, atď.) počas
používania pravidelne čistite tyčový šľahač pri dodržaní všetkých
bezpečnostných pokynov pre demontáž a čistenie.
• V prípade ovocných prípravkov najprv pokrájajte ovocie a odstráňte
jadrá a kamienky.
• Nepoužívajte prístroj na pevné potraviny, ako sú kávové zrná, kocky
ľadu, cukor, cereálie a čokolády.
– Metličku môžete použiť na prípravu ľahkých zmesí (zmes pre
palacinky, tuhý bielok, šľahačku a pod.).
– Zapnite prístroj a potom stlačte tlačidlo (B) alebo (C). Odpojte
spotrebič pred stlačením vysúvacieho tlačidla pre rozobratie
príslušenstva metličky.
• Krájač – OBR. 5
Pred použitím krájača:
1. Najprv odstráňte ochranu z čepele (I2) a potom čepeľ opatrne vložte
do misky (I3) na stredovú os. Po skončení spracovania nezabudnite
nasadiť ochranu naspäť na čepeľ.
2. Vložte jedlo do nádoby.
3. Nasaďte veko (I1) a potom na neho pripojte motorovú jednotku (A).
4. Zapnite prístroj a potom stlačte tlačidlo (B) alebo (C).
– Nádoba (I3) by mala byť naplnená najviac do 2/3.
• Mini krájač – (k dispozícii podľa modelu)
Pred použitím mini krájača:
1. Zložte veko z mini krájača a vložte do nádoby jedlo.
2. Nasaďte veko a potom na neho pripojte motorovú jednotku (A).
3. Zapnite prístroj a potom stlačte tlačidlo (B) alebo (C).
– Nádoba by mala byť naplnená najviac do 2/3.