Groupe Brandt DOE7340X Návod na obsluhu

Typ
Návod na obsluhu
JEDLÁ
Č
asy
varenia
v
minútach
ÚROVEŇ
ÚROVEŇ
ÚROVEŇ
ÚROVEŇ
ÚROVEŇ
ÚROVEŇ
MÄSO
Pečené bravčové (1 kg) 200 2 190 2 60
Pečené teľacie (1 kg) 200 2 190 2 60 – 70
Pečené hovädzie 240 2 200 2 30 – 40
Jahňacie (noha, pliecko, 2,5 kg) 220 2 220 2 200 2 210 2 60
Hydina (1 kg) 200 3 220 3 210 3 185 3 60
Kuracie stehná 220 3 210 3 20 – 30
Bravčový/teľací bok 210 3 20 – 30
Hovädzí bok (1 kg) 210 3 210 3 20 – 30
Baraní bok 210 3 20 – 30
RYBY
Grilované ryby 275 4 15 – 20
Pečené ryby (morská pražma) 200 3 190 3 30 – 35
Rybie filé 220 3 200 3 15 – 20
ZELENINA
Gratinovaná (varená zelenina) 275 2 30
Gratinované delfíny 200 3 180 3 45
Lazane 200 3 180 3 45
Plnené paradajky 170 3 170 3 30
PEČIVO
Savoyské sušienky – piškótový koláč
180 3 180 4 35
Okrúhle sušienky 220 3 180 2 190 3 5 – 10
Brioška 180 3 200 3 180 3 180 3 35 – 45
Brownies 180 2 180 2 20 – 25
Torta – cupcakes 180 3 180 3 180 3 45 – 50
Bublanina 200 3 190 3 30 – 35
Sušienky – posypané 175 3 170 3 15 – 20
Kugelhopf 180 2 40 – 45
Pusinky 100 4 100 4 100 4 60 – 70
Madlenky 220 3 210 3 5 – 10
Cestoviny s kapustou 200 3 180 3 200 3 30 – 40
Malé rúrky z lístkového cesta 220 3 200 3 5 – 10
Bábovka 180 3 175 3 180 3 30 – 35
Krehké pečivo 200 1 200 1 30 – 40
Koláč z lístkového cesta 215 1 200 1 20 – 25
OSTATNÉ
Paštéta, terina 200 2 190 2 80 – 100
Pizza 240 1 15 – 18
Quiche 190 1 180 1 190 1 35 – 40
Nákyp 180 2 50
Koláč so zapečeným mäsom 200 2 190 2 40 – 45
Chlieb 220 2 220 2 30 – 40
Opekaný chlieb 275
4 – 5
2 – 3
*
**
*
*
*
SK
EKVIVALENTNÉ HODNOTY: ČÍSLA
TEPLOTA °C
Číslice
1 2 3 4 5 6 7 8
9 maxi
T °C 30 60 90 120 150 180 210 240 275
Poznámka: Pred spustením rúry musí všetko mäso zostať minimálne hodinu pri teplote okolitého prostredia.
* V závislosti od modelu
Všetky teploty a časy varenia sú uvedené pre predhriatu rúru.
CZ5703192_00_SK
1
2
3
4
25 mn
Predhrejte rúru 5 minút pomocou cyklu zohrievania pri teplote 40 50 °C. Vypnite rúru a cesto
nechajte postáť 25 30 minút pri zostávajúcej teplote.
Postup: Pre recepty s kysnutým cestom. Preložte cesto na misku odolnú
voči teplote, odoberte podporné nožičky a položte ju na dosku.
Prísady:
múka 2 kg
voda 1 240 ml soľ 40 g 4 balenia pekárskeho droždia dehydrovaného
Vymieste cesto pomocou mixéru a nechajte ho postáť v rúre
.
SKÚŠKY SPÔSOBILOSTI PODĽA NORMY IEC 60350
JEDLO
* REŽIM
PEČENIE
ÚROVEŇ PRÍSLUŠENSTVO °C TRVANIE min. PREDHRIEVANIE
Sušienky (8.4.1)
5 misa 45 mm 150 30 – 40 áno
Sušienky (8.4.1)
5 misa 45 mm 150 25 – 35 áno
Sušienky (8.4.1)
2 + 5
misa 45 mm + mriežka
150 25 – 45 áno
Sušienky (8.4.1)
3 misa 45 mm 175 25 – 35 áno
Sušienky (8.4.1)
2 + 5
misa 45 mm + mriežka
160 30 – 40 áno
Malé koláčiky (8.4.2)
5 misa 45 mm 170 25 – 35 áno
Malé koláčiky (8.4.2)
5 misa 45 mm 170 25 – 35 áno
Malé koláčiky (8.4.2)
2 + 5
misa 45 mm + mriežka
170 20 – 40 áno
Malé koláčiky (8.4.2)
3 misa 45 mm 170 25 – 35 áno
Malé koláčiky (8.4.2)
2 + 5
misa 45 mm + mriežka
170 25 – 35 áno
Kypré krehké pečivo
tuk (8.5.1)
4 mriežka 150 30 – 40 áno
Kypré krehké pečivo
tuk (8.5.1)
4 mriežka 150 30 – 40 áno
Kypré krehké pečivo
tuk (8.5.1)
2 + 5
misa 45 mm + mriežka
150 30 – 40 áno
Kypré krehké pečivo
tuk (8.5.1)
3 mriežka 150 30 – 40 áno
Kypré krehké pečivo
tuk (8.5.1)
2 + 5
misa 45 mm + mriežka
150 30 – 40 áno
Jablkový koláč (8.5.2)
1 mriežka 170 90 – 120 áno
Jablkový koláč (8.5.2)
1 mriežka 170 90 – 120 áno
Jablkový koláč (8.5.2)
3 mriežka 180 90 – 120 áno
Gratinovaný povrch (9.2.2)
5 mriežka 275 3 – 6 áno
SK
Recept s droždím (v závislosti od modelu)
POZNÁMKA: Pri pečení na dvoch úrovniach možno jednotlivé jedlá vybrať v rôznych časoch.
* V závislosti
od modelu
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Groupe Brandt DOE7340X Návod na obsluhu

Typ
Návod na obsluhu