STRUČNÁ PRÍRUČKA
TECHNICKÉ ÚDAJE
TÚTO FUNKCIU POUŽITE na prípravu:
Toastov so syrom alebo teplých chlebíkov
Klobások
Grilovaných pokrmov na ražni
Zemiakových krokiet
Gratinovaného ovocia
6
.
ZMYSEL FUNKCIE CRISP
TÚTO FUNKCIU POUŽITE na prípravu:
Snehové pečivo
Pečiva
Koláčov
Su é
Hydiny
Pečeného mäsa
HORÚCI VZDUCH KOMBI
HORÚCI VZDUCH
GRIL
GRIL KOMBI
TLAČIDLO CRISP ZAPEKANIE
TÁTO FUNKCIA SA POUŽÍVA NA ohrievanie a pečenie
pizze a iných jedál z cesta. Je vhodná aj na sma-
ženie slaninky a vajíčok, klobás, hamburgerov
a pod.
P
RI VYBERANÍ HORÚCEHO ZAPEKACIEHO
TANIERA POUŽÍVAJTE CHŇAPKY alebo
ŠPECIÁLNE DRŽADLO ZAPEKACIEHO
TANIERA dodávané v príslušenstve.
P
OUŽÍVAJTE TÚTO FUNKCIU NA predohrev prázdnej
rúry.
JEDLO NEVKLADAJTE do rúry pred, ani počas jej pre-
dohrevu. Intenzívnym teplom by sa spálilo.
PREDOHREV sa vždy vykonáva s prázdnou rúrou.
RÝCHLY OHREV
POUŽÍVAJTE TÚTO FUNKCIU pre potraviny ako zelenina,
ryby, ryža a cestoviny. Táto funkcia sa používa s
dodávaným parákom. Pri použití iných pomôcok
dodržiavajte nasledujúce pokyny.
POTRAVINY VŽDY PRIKRYTE VEKOM. Pred použitím skon-
trolujte, či sú nádoba a veko vhodné na použitie
v mikrovlnnej rúre Ak nemáte vhodné veko pre
nádobu, ktorú chcete použiť, môžete použiť
tanier. Položte ho spodnou časťou obrátenou do
vnútra nádoby.
NEPOUŽÍVAJTEplastové alebo alobalové obaly pri
prikrývaní jedál.
6
.
ZMYSEL FUNKCIE
VARENIA V PARE
POUŽÍVAJTE TÚTO FUNKCIU rýchly ohrev mrazených
potravín, až na teplotu podávania. Túto funkciu
používajte iba pre hotové mrazené jedlá.
6
.
ZMYSEL FUNKCIE OHREV
FUNKCIA SA POUŽÍVA IBA na rozmrazovanie.
Jet Defrost môžete použiť iba pre veľmi rýchle
rozmrazovanie mrazených potravín, ktoré sú obsia-
hnuté v zozname. Manuálne rozmrazovanie používaj-
te pre potraviny, ktoré nie sú obsiahnuté v zozname.
ZAPAMÄTAJTE SI, PROSÍM
N
A DOSIAHNUTIE OPTIMÁLNYCH VÝSLEDKOV je NEVYHNUTNÉ:
Čo najpresnejšie nastaviť HMOTNOSŤ vybra-
ných potravín.
Po vyzvaní rúry potraviny obráťte.
ZRÝCHLENÉ ROZMRAZOVANIE
POUŽÍVAJTE TÚTO FUNKCIU NA PREČENIE mäsa, hydiny,
zemiakov v šupke, mrazených hotových jedál,
koláčov, sušienok, rýb a nákypov.
TRIEDA POTRAVÍN MNOŽSTVO
q
HRANOLČEKY 250 G - 600 G
w
PIZZA, TENKÉ CESTO 250 G - 500 G
e
VYSOKÁ PIZZA 300 G - 800 G
r
SLANÁ TORTA 400 G - 800 G
t
KURACIE KRÍDLA 250 G - 600 G
PRE POTRAVINY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V TEJTO TABUĽKE a
v prípade, že hmotnosť je nižšia alebo vyššia ako
odporúčaná hmotnosť, postupujte ako pri ma-
nuálnom použití funkcie Crisp.
T
ÚTO FUNKCIU POUŽÍVAJTE pri ohrievaní hotových,
mrazených alebo chladených jedál, ale aj jedál pri
izbovej teplote.
P
RI POUŽITÍ TEJTO FUNKCIE BY ČISTÁ HMOTNOSŤ potravín
mala byť v intervale 250 - 600 g.
V
ŽDY POUŽÍVAJTE DODÁVANÉ VEKO
s touto funkciou, s výnimkou
ohrevu polievok. V tomto prípade
veko nie je potrebné! Ak sú potra-
viny zabalené a nie je preto možné použiť veko,
narežte obal na 2-3 miestach, aby ste umožnili
uvoľnenie tlaku počas ohrevu.
JT 369
SK
461965624461
PRIVÁDZANÉ NAPÄTIE 230 V/50 HZ
MENOVITÝ ENERGETICKÝ PRÍKON 2200 W
P
OISTKA 10 A
M
IKROVLNNÝ VÝKON 1000 W
GRIL 1200 W
H
ORÚCI VZDUCH 1500 W
V
ONKAJŠIE ROZMERY (VXŠXH) 377 X 487 X 538
V
NÚTORNÉ ROZMERY (VXŠXH) 210 X 395 X 370
NASTAVENIE ÚROVNE VÝKONU
V
ÝKON ODPORÚČANÉ POUŽITIE:
650 W V
ARENIE zeleniny a gratinovaných jedál
350 500 W P
RÍPRAVA hydiny a lasagní
160 350 W
P
RÍPRAVA rýb a mrazených
gratinovaných jedál
160 W P
RÍPRAVA mäsa
90 W G
RATINOVANIE ovocia
0 W Z
HNEDNUTIE iba počas prípravy
TRIEDA POTRAVÍN MNOŽSTVO
q
MÄSO 100 G - 2 KG
w
HYDINA 100 G - 3 KG
e
RYBY 100 G - 2 KG
r
ZELENINA 100 G - 2 KG
t
BOCHNÍK CHLEBA 100 G - 2 KG
NASTAVENIE ÚROVNE VÝKONU
V
ÝKON ODPORÚČANÉ POUŽITIE:
350 W
P
EČENIE hydiny, zemiakov v šupke,
lasagní, rýb
160 W
P
EČENIE pečeného mäsa, ovocných
koláčov
90 W P
EČENIE koláčov a pečiva