FT 375
SK
STRUČNÁ PRÍRUČKA
OVLÁDACÍ PANEL
DIGITÁLNY DISPLEJ
Na displeji sa zobrazuje presný
čas v 24-hodinovom formáte a
indikačné symboly.
TLAČIDLO JET MENU CRISP
Používa sa na voľbu funkcie
Menu Crisp a triedy potravín.
T
LAČIDLO VÝKONU
Používa sa na nastavenie
želaného výkonu mikrovĺn.
PRERUŠENIE ALEBO UKONČENIE VARENIA
PRERUŠENIE VARENIA :
Ak chcete jedlo skontrolo-
vať, obrátiť alebo premiešať,
varenie prerušíte otvorením
dvierok. Nastavené hodnoty sa
udržia 10 minút.
POKRAČOVANIE VARENIA :
Zatvorte dvierka a RAZ stlačte tlači-
dlo Štart. Varenie pokračuje ďalej od
okamihu prerušenia.
Ak stlačíte tlačidlo Štart DVAKRÁT, predĺžite čas
varenia o 30 sekúnd.
A
K NECHCETE POKRAČOVAŤ VO VARENÍ :
Jedlo vyberte, zatvorte dvierka a stlačte
tlačidlo STOP.
S
KONČENIE VARENIA SIGNALIZUJE ZVUKOVÝ SIGNÁL, ktorý
sa rozoznie vždy po minúte počas 10
minút. Stlačením tlačidla STOP alebo
otvorením dvierok signál zrušíte.
POZNÁMKA: Ak dvierka po skončení varenia otvo-
ríte a zatvoríte, rúra si udrží nastavenia iba 60
sekúnd.
O
VLÁDAČ
Používa sa na nastavenie
doby prípravy jedla alebo
hmotnosti.
T
LAČIDLO GRIL
POUŽÍVA SA NA VOĽBU FURNKCIE
GRILU.
T
LAČIDLO STOP
Stlačením zastavíte alebo
zrušíte funkcie rúry.
T
LAČIDLO NA ZASTAVENIE OTOČNÉHO TANIERA
Používa sa na zastavenie otáčania taniera. Tútu
funkciu môžete použiť výhradne pri varení
s mikrovlnami, pri grilovaní a kombinovanej
funkcii s mikrovlnami. Tlačidlo nie je aktívne pri
iných funkciách.
T
LAČIDLO ZRÝCHLENÉ ROZMRA-
ZOVANIE
Používa sa na voľbu funkcie
Jet Defrost a voľbu druhu
potravín, ktoré sa majú
rozmrazovať.
T
LAČIDLO ROZMRAZOVANIA CHLEBA
Slúži na výber funkcie rozm-
razovania chleba.
VÝBER VÝKONU MIKROVĹN
TLAČIDLO CRISP
Používa sa na voľbu funkcie
Crisp.
T
LAČIDLO JET ŠTART
Používa sa na zapnutie
procesu prípravy jedla alebo
na aktiváciu funkcie Jet Štart.
IBA MIKROVLNY
V
ÝKON ODPORÚČANÉ POUŽITIE:
JET
(1000 W)
O
HRIEVANIE nápojov, vody, vývarov, kávy, čaju alebo iných potravín s vysokým obsahom
vody. Ak jedlo obsahuje vajce alebo smotanu, zvoľte nižší výkon.
750 W V
ARENIE rýb, zeleniny, mäsa a pod.
650 W P
RÍPRAVA jedál, ktoré sa nemôžu miešať.
500 W
Š
ETRNÉ varenie , napr. omáčky s vysokým obsahom bielkovín, jedlá so syrom alebo s
vajíčkami a ukončenie prípravy dusených jedál.
350 W M
IERNE dusenie v pare, rozpustenie masla.
160 W R
OZMRAZOVANIE.
90 W Z
MÄKČOVANIE masla, syrov a zmrzliny.