5019 100 93503
(Vyhradzujeme si právo na technické úpravy)
TABUĽKA PROGRAMOV
ADP 923 / ADG 931
SK
*) Referenčný program pre rôzne druhy umývacích prostriedkov typu A (IEC 436) a B (EN 50242).
**) Pri predumývaní.
***) Tieto hodnoty sú približné a vzt'ahujú sa na bežné pracovné podmienky. Hodnoty sa môžu menit' a závisia napríklad od: rôznej náplne, teploty vody, stupňa tvrdosti vody, veľkosti elektrického napätia.
Regeneračná soľ
Pridajte regeneračnú soľ.
Tlačidlo Štart/Stop
Stlačte toto tlačidlo po zvolení programu a požadovaných
prídavných funkcií.
Program
Číslo a symbol
Náplň
Riad a príbor
Pri šetrných
programoch/cykloch,
stlačte stlačte
toto tlačidlo:
Dávkovač umývacieho prostriedku:
+) s predumývaním
-) bez predumývania
Spotreba ***
Bežná náplň
** Malá
priehradka
Veľká
priehradka
Voda
(Litre)
Energia
(kWh)
Čas
(Min.)
1
Predumývanie
Riad, ktorý sa bude umývat' neskôr.
- - - 4 0,01 6,5
2
Intenzívne umývanie 65° C
Veľmi znečistený riad so zaschnutými zvyškami jedál.
-++20,51,3085
3
Normálne umývanie 65° C *)
Bežne znečistený riad so zaschnutými zvyškami jedál.
--+17,01,1775
Všeobecná kontrola:
1. Otvorte ventil prívodu vody.
2. Uložte riad tak, aby sa kusy vzájomne
nedotýkali.
3. Presvedčte sa, či prúd vody dosahuje na
všetky kusy riadu a či sa umývacie ramená
môžu voľne otáčat'.
4. Naplňte dávkovač umývacieho
prostriedku a skontrolujte množstvo soli a
prídavného leštiaceho prostriedku.
5. Zatvorte dobre dvierka.
Rady:
Riad:
• Riad ukladajte obrátený hore dnom.
Príbor:
• Aby ste ušetrili priestor, košík na riad môžete vybrat'.
• Príbor uložte bez toho, aby ste ho triedili rukovät'ami obrátenými smerom dolu.
• Ostré nože a vidličky, ktorými by ste sa mohli poranit', môžete tiež uložit' do košíka, rukovät'ami
smerom hore.
Šálky:
• Šálky uložte naklonené tak, aby voda mohla odtekat'.
Strieborný príbor:
• Strieborný príbor umývajte ihneď po použití ručne. Postupujte podľa návodu na obale umývacieho
prostriedku.
Dôležité upozornenie:
• Do spotrebiča vkladajte iba riad a kuchynské
pomôcky vhodné na umývanie v umývačke
riadu.
• Drevené a hliníkové predmety môžu zmenit' farbu.
• Plastové alebo lepené kuchynské pomôcky
nemusia byt' teplovzdorné.
• Cín môže stratit' lesk.
• Riad so vzorom (nie smaltovaný) môže vyblednút'.
• Poháre môžu stratit' lesk.